11 d’abr. 2011

PANTALLA MIRALL #23 | VIDEOS MUSICALS


Sota aquest poc misteriós títol d'avui veurem dos vídeos musicals estil Blogotheque. De fet, un d'ells és seu. Ara feia temps que no us portava alguna cosa moguda i directa, i els Concerts À Emporter o els Amsterdam Acustics faran el pes.

Són dos cantautors poc convencionals. Tan poc que de fet no ho són. Per un costat en Connan Mockasin, per l'altre el madrileny Hyperpotamus. Amb sorpresa afegida: el del segon està rodat al barri de Gràcia de Barcelona.


Tal i com varem dir, Vincent Moon va estar per quan el concert de l'Hyperpotamus a l'Heliogàbal (videocrònica aquí), fins i tot acompanyava a una estudiant que en gravava el concert, però a més a més, va fer (entre d'altres peces que esperem veure d'aquí poc) aquest "Concert à emporter" tot passejant per Gràcia.Uns altres que fan una cosa semblant a la Blogotheque són els Amsterdam Acustics, però a diferència dels 'originals' aquests es remeten al seu nom i tot ho fan desendollats. Aquest és un dels tantíssims acústics que tenen rodats i penjats. En Connan Mockasin és una rara avis que podrem veure d'aquí poc al Fòrum i promet ser un concert dels que marquen. Ja en parlarem quan fem els destacats del Primavera Sound, però per ara aenu-vos fent a la idea: