27 d’abr. 2011

LEMONDAY, EL CARTELL DEL 2011


A finals de la setmana passada va acabar de sortir el cartell definitiu del Lemon Day 2011, que se celebrarà el 9 de juliol d'enguany a la bonica població de Capellades, repetint la ubicació i centrant l'escenari al Parc Fontcuitora. Al festival, que tornarà a ser gratuït, s'afegeixen els sevillans Fiera, Fordamage, Mursego o el canari Fajardo als ja coneguts Za!, Parmesano, Duo Cobra i Margarita.

Voldria explicar-vos una mica què es això del Lemon Day, fer un petit resum o crònica de l'edició anterior, però no puc. Ja l'endemà i els següents dies consecutius, mentre anava en metro o caminava, li donava voltes a com filar una crònica amb cap i peus però les idees, records i imatges se m'amontegaven. Puc fer-ne un resum general, algo així per sobre, una orientació estelar, però no parar a parlar de bolos o set lists. Quina merda de crònica si publico un post de 'tremenda la festa d'aquest cap de setmana a Capellades'.

Però és així. Allà veus els concerts, i és el més important, no per majoria absoluta però el més important, no sé, donem-li un 53%. L'altre percentatge se'l porta l'ambient, la gent, la festa, etc.
Perquè pots anar al Lemon Day amb uns amics i acabar triplicant els amics a final de festa. Perquè tots els membres de les bandes pululen per allà i ballen com tu, no hi ha separació, tothom és tothom.

Així que no pretenc escriure cap crònica ni dissecció del festival. Tan sols insinuar que jo, una vegada descobert, no faltaré a la cita, el 9 de juliol ja el tinc encerclat amb vermell. He dit ja que a més a més és gratuït?

Per anar obrint boca el Lemon Day té dues cites prèvies, una serà a Capellades City, el dos de juliol al Cafè Soul hi haurà l'actuació de Taknata i Tomijerry i el 30 de juny a l'Heliogàbal hi tocaran Esperit (projecte en solitari d'en Mau de Zeidun, Les Aus, etc…) amb un altre grup que encara no sabem.

1 comentari:

Marc ha dit...

Resum de la edició de l'any passat: Filiprim du flan, la gènesi d'un monstre.