6 d’abr. 2011

JA TENIM CARTELL DEL FARADAY 2011


La roda de premsa d'aquest matí ha tancat l'hermetisme que corria sobre el cartell de la vuitena edició del Faraday de Vilanova. Cap a les 12'20 del matí s'ha presentat el cartell del festival d'enguany, del que encara no s'havia filtrat cap nom però si les dates, que estrenaran el juliol musical al país amb noms que estan a l'alçada d'un festival que ha venut totes les localitats disponibles els dos darrers anys i pel que han passat gent com en Jeff Tweedy (Wilco), The Divine Comedy, The Lodger, The Lucksmiths o Jens Lekman. Una vegada més, el festival que dirigeixen en Dani Poveda i Pere Agramunt entre d'altres no decepciona amb noms internacionals com els del cantautor canadenc Ron Sexsmith, que enguany presenta nou disc, els The Bluetones, un dels grups mítics de l'escena britpop amb hits que van marcar una generació com “Slight Returns” o “Bluetonic” i que enguany diu adéu als escenaris. A Vilanova també hi haurà els The High Llamas, banda de l'ex-Stereolab Sean O'Hagan o l'italià Da Capo. Pel que fa a les bandes del país, destacar uns Els Surfing Sirles que estaran aprop de treure el seu segon disc amb Bankrobber i que sortirà cap al setembre, Inspira, Za!, Pollock o Renaldo i Clara. Altres bandes interessants que completen el cartell són els Klaus&Kinsky o Emilio José. A dins trobareu tot el cartell a falta de dos noms internacionals per confirmar i la programació desendollada del Faraday Avivaveu.


RON SEXSMITH, THE HIGH LLAMAS, THE BLUETONES, ARNAUD FLEURENT-DIDIER, DA CAPO, STANDSTILL, ZA!, TOM WILLIAMS & THE BOAT, BROTHER, POLOCK, KLAUS & KINSKI, AIAS, SURFING SIRLES, INSPIRA, NACHO UMBERT, LITORAL, EMILIO JOSÉ, SAMITIER, RENALDO & CLARA, TSOWC, BRADIEN, ESPANTO, WOOKY.

5 comentaris:

Jordi ha dit...

Fa falta Standstill? En serio, no gràcies!

Anònim ha dit...

El que està a la dreta de la foto és borni. Gràcies, però algú ho havia de dir.

Joan

Anònim ha dit...

totalment guerxo, tens raó pobre home

Anònim ha dit...

El cartell m'ha destrempat una mica. Què hi farem! Era necessari Ron Sexsmith, ara?
Da Capo està molt bé, però.

Marc ha dit...

És una llàstima perquè els tres últims anys havien elaborat un cartell de luxe i aquest no està a l'alçada "ni por asomo".

Jo no m'empasso que això pugui tenir un cost de 200.000 euros. Una vergonya!