3 de març 2011

VIDEOCRÒNICA DE PAU VALLVÉ A LA SALA BEl passat dimecres, seguint amb la seva promoció del seu nou àlbum 2010 (Amniòtic, 2010) en solitari com Pau Vallvé, va oferir pels membres del club TR3SC un bon concert on la gent fins i tot va seure al terra per donar-li un aire encara més íntim i melancòlic. Nosaltres vam poder gravar, iPhone en mà (gràcies al Santi), un petit vídeo del seu primer single però en un format molt en la línia del que va ser el bolo. Si el voleu veure només heu de seguir l'hipersalt.Videocrònica enregistrada pel Santi Navarro.

2 comentaris:

Joan ha dit...

Ui, jo hi vaig ser i aquest vídeo no fa justícia a com va ser, va ser un concertàs!

He trobat un parell de vídeos en directe del concert de l'apolo que em vaig perdre per compensar aquest vídeo xungo que heu posat:

http://www.youtube.com/watch?v=LetfBkTgw-E&hd=1

http://www.youtube.com/watch?v=NBGd681xDQ4&hd=1

Feu-li una videocronica al Petit de Cal Eril aviat! Tenim ganes de veure'l en directe!

Anònim ha dit...

realment aquest video no fa justicia... jo vaig anar al segon concert de la gira a cardedeu i es flipant!