3 de març 2011

TORNA STEVE JOBS I HO FA AMB L'IPAD 2


Encara que ho sembli, no som tan fans d'Apple, però no sabem com s'ho fan que sempre aconsegueixen ser notícia, i no només per motius tecnològics. En aquest cas a més de la novetat que han tret al mercat amb la seva segona versió de l'iPad, ho són també perquè ha tornat a fer acte de presència el cap i ànima de la companyia, Steve Jobs, del que s'han especulat moltes i moltes teories sobre la seva salut a les darreres setmanes. Així que si vols saber una mica més sobre el que va passar ahir a l'esdeveniment d'Apple, només has de seguir l'hipersalt.

Fa aproximadament un any que Apple va treure a la venta un producte que ha revolucionat el mercat durant tot aquests últims mesos: l'iPad. Al principi no sabíem per què serviria exactament ni si tindria gaire èxit entre els usuaris. Però poc a poc (o no tant) s'ha anat venent fins arribar a l'escandalosa xifra de 15 milions d'aparells venuts.


La novetat: És més guay... i poc més


I no contents només amb això, l'empresa americana que és una gran experta en màrketing, ha aconseguit canviar les tendències una vegada més: ja existeixen estudis que diuen que en poc temps, es vendran més aparells tàctils (estil tablet que és com es coneixen ara els aparells com l'iPad) que ordinadors. No està gens malament per un producte que ja existia fa molts anys però que mai havia aconseguit aquest èxit.

Doncs bé, Apple, després de tot això ja ha actualitzat la seva nova joia tecnològica per treure encara més suc i guanyar més diners, que sembla que encara no en tenen suficient. Ahir mateix va fer la presentació oficial de l'iPad 2. Les novetats les trobareu a la pàgina oficial del gegant de la poma mastegada, però us podem avançar que realment no són tan importants però prou ben buscades com per crear més expectació i necessitat, que a ells se'ls hi dóna bé això. A l'estat espanyol sortirà a la venta a finals de març.


Aquest bon home és tot un geni


Però la notícia de veritat també era veure que Steve Jobs encara pot estar liderant la companyia després de setmanes "desaparegut" per motius de salut, segons va informar la seva família. Amb uns quants quilos de menys però amb visible bona salut, va comandar l'esdeveniment que ahir va paralitzar la xarxa i que, fins i tot, va aconseguir ser trending topic a Twitter.