22 de març 2011

LEMONDAY 2011


Us recordeu de la festa-concert-pitote que és el Lemon Day?
L'any passat ja en varem parlar, hi varen tocar grups com Pony Bravo, Two Dead Cats o Nueva Vulcano, i aquest any sembla que repetiran l'èxit de la edició anterior.
Per ara, el festival només ha avançat la data i algun grup. El dia a encerclar en vermell a l'agenda és el 9 de juliol on hi tocaran, entre d'altres per confirmar, els esbojarrats i triomfadors d'aquest SxSW: Za!; els Parmesano, que no ens en cansem de recomanar; els Duo Cobra que en res en començarem a parlar; i els madrilenys Margarita.

El LemonDay és un festival gratuit que com el seu nom indica és d'un sol dia, que se celebra a Capellades al juliol, aquest any, el 9, i que en l'edició anterior comptà amb Joan Colomo (res a dir), Pony Bravo (triomfadors d'aquest 2010), Two Dead Cats (els nostres estimats), Nueva Vulcano (tampoc cal afegir res, no?), Lasers (que acaben de treure disc, i que també varen estar a l'escenari del Primavera al 2010, i aquest estiu seran al del Sónar de Galícia), Me And The Bees (sorpresa majúscula del 2010), entre d'altres.

Mireu quina preciositat de promo varen fer per l'edició del 2010:Així que el seguirem de prop, ja que com si no fossin suficients les expectatives, es diu, es rumoreja, que hi haurà una bomba.

2 comentaris:

Marc ha dit...

Place to be! Murico!

dani ha dit...

Hola, justo hoy estamos sacando a la luz nuestro disco: http://lasbuenasnoches.com/


Invitadnos!!! Estamos deseando ir a barcelon