2 de març 2011

LA ORQUESTA DEL CABALLO GANADOR A L'HELIOGÀBAL


Sumar no. Si multipliques membres de Betunizer per els Za i d'altres (Estrategia Lo Capto, etc) en surt un algo que no té nom. Bé, sí: La Orquesta del Caballo Ganador projecte aformal de músics que es sumen en diferents alineacions donant resultats imprevisibles, positius però imprevisibles. Sobretot perquè molt pes recau sobre l'espectador el qual no pot ser passiu, res de seure a una butaca i que t'ho donin tot fet. Un, sense ser el centre de cap mirada, ha de participar dins la improvisació conduïda que proposi el què aquell dia porti la batuta.
No només són membres Za i Betunizer els qui formen l'Orquesta (algun dia parlarem d'aquest col·lectiu més a fons) sinó que poden arribar a ser molts sobre l'escenari, tant mateix, preguntant sobre la formació d'aquest concert com a resposta en vaig treure -l'Heliogàbal és molt petit així que com un trofeu d'estiu, rotllo Teresa Herrera, on es poden fer fins a 11 canvis en el terreny de joc.-.
Aquest diumenge 6 de març a les 21:30 a l'Heliogàbal de Barcelona podrem (re)viure-ho per 5€.


Ull, aquesta foto és antiga, els membres han canviat. Bé, canviat no és la paraula. Hauria de dir modificat, evolucionat, alguna cosa que transmeti moviment, però del cert és que no en tinc cap de més recent i fidedigne, sí és que n'hi ha.

Sí voleu fer-vos una idea, podeu veure l'actuació (amb una petita entrevista) que varen fer en format petit (La Orquesta del Pony Ganador) al Pol·lenDate, us ho recomano.

(minut 16'30")