22 de febr. 2011

MANEL I ANTÒNIA FONT PRIMERS CONFIRMATS DEL POPARB

Al Poparb van per feina. Segurament els dos noms més buscats d'aquest estiu i els dos que més discos han venut al país els darrers anys. Antònia Font i Manel, Manel i Antònia Font. Sigui quin sigui l'ordre són les bandes que més gent arrosseguen aquí a dia d'avui, autèntics fenòmens de masses als Països Catalans. I això està renyit amb un festival eminentment independent com és el PopArb? Doncs a priori no hauria de ser així , ja que aquest nit han confirmat a les dues bandes per al festival, que tindrà lloc a Arbúcies els propers 8 i 9 de juliol. Ambdues bandes presentarien disc al Montseny, dels mallorquins en sabem ben poca cosa mentre que els Manel ja van anunciar fa pocs dies que el proper 15 de març sortirà la seva segona referència, que portarà per nom Deu milles per veure una bona armadura. Seguirem esperant nous noms per veure a Can Cassó, però les travesses treuen fum: Mazoni? La Célula Durmiente? El Petit de Cal Eril? Pau Vallvé? Veurem!


7 comentaris:

Christian ha dit...

Pau Vallvé i/o Inspira cauen segur...

Marta Parés ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Marta Parés ha dit...

Això esperem! Permeteu-me dir "Ojalà"! :)

Anna - Betes i Clicks ha dit...

Fantàstic! Ja tenim les entrades i l'allotjament, aquest any anirem preparats!

Si ve Pau Vallvé... serà genial!

Anònim ha dit...

‘Un festival eminentment independent com el PopArb’? Amb aquestes confirmacions l’únic que es confirma és que de independència poca. O creieu que és casualitat que els dos grups siguin de la mateixa oficina de management? I a més, també és casualitat que aquesta oficina té en rooster el grup a on toca el director artístic del Poparb?
Que no us enganyin. Aquesta escena la volen convertir en un monopoli.

Anònim ha dit...

Hi ha molts que es pensen que "independent" és una etiqueta més per vendre, una manera de posicionar el teu producte al mercat. Mireu sinó els segells "indies", ja són com petites multinacionals.

Altres pensem que significa el que sempre ha significat.

Anna ha dit...

"Els dos noms més buscats aquest estiu (...)". Si només falta Mishima! Que no us venguin gat per llebre, que no és cap fita impossible, ni novetat amb aquestes filiacions.

Un manager que no sap parlar en català promocionant l'indie català, quina paradoxa més curiosa.Todo por la pasta.