16 de febr. 2011

FAMÈLIC ES PRESENTENEstem d'enhorabona, i és que un nou segell veu la llum. Es diu Famèlic i ens proposaran 7". Els dos primers ja els tenen en marxa i aquest divendres 18 es presentaran en societat amb un concert a la Jazz Cava de Vic on hi tocaran The Kebabs, Nordkapp i Furguson.


Famèlic Records és el vessant musical del fanzine PITRAM i està format per gent de Furguson, Mates Mates , La tropa , Heroïna Dj’s…

El Segell neix amb l’objectiu principal d’editar vinils de 7” de tirades reduïdes i sense ànim de lucre , on la única motivació d’aquest, és poder treure una música que ens agrada i fer-la, així, circular.

“Pequem per dispersos però no som uns puretes…, bé a dir , que ens agraden totes les noies , gordes i primes, tèbies i condescendents, exigents i malhumorades.”


La recaptació de la taquilla anirà íntegrament destinada a Famèlic Records per la producció dels vinils i l’edició del fanzine. El primer llançament previst serà l’split Aliment i The Kebabs i el segon Vic Godard i Mates Mates.

Per acabar, fer veure la obvietat de que la primera referència de Famèlic no podia ser altra que Aliment i The Kebabs junts per saciar-se.