15 de febr. 2011

EL COMIAT DE CAMPING


Aquest divendres 25 de febrer a Sidecar hi haurà l'últim concert de Camping de la història. Sembla ser que no serà un concert normal, no podem acabar de concretar què, però hi haurà més d'una sorpresa. El funcionament serà diferent a l'habitual en un concert, és per això que la banda ha fet un comunicat. Comunicat que reproduïm a continuació.

Sí amics, això s'acaba.
La banda catalana de rock Camping posem fi a la nostra carrera, i per a celebrar-ho t'animem a assistir a la Festa-Concert-Funeral que celebrarem el pròxim divendres 25 de febrer a les 22:00 hores a la Sala Sidecar de Barcelona.
Podràs accedir a l'enterrament de la formació amb (com a mínim) la compra d'un tiquet de 2€ pel sorteig d'una estupenda cistella de productes relacionats amb el grup que sortejarem durant la festa. Ja sabeu, qui compra més tiquets, més opcions té d'emportar-se el fantàstic regal (cd's, vinils, vídeos, samarretes, …i objectes de col·leccionista que han format part de la banda).
Si no et toca la cistella o algun dels regals que sortejarem, podràs gaudir dels actes festius que tenim preparats per al Funeral, que acabarà amb la última actuació del grup en directe.
Repassarem més de deu anys de trajectòria musical amb la interpretació dels temes més destacats de tots els àlbums editats, i comptarem amb la col·laboració d'antics membres de la banda.
Degut a la solemnitat de l'esdeveniment, es prega correcció en la vestimenta (que pregaríem que fos fosca) i puntualitat. Faci cas de les indicacions del mestre de cerimònies (reverend Watson) i mantingui el respecte per la família Campista.

Us esperem !!!!

El comunicat original: