21 de gen. 2011

JOAN MASDÉU INICIA LA SEVA CARRERA EN SOLITARI


Joan Masdéu va ser el líder de Whikyn's, un dels darrers grups de la fornada d'allò que es va anomenar rock en català, una etiqueta que segurament li ha fet, amb el pas del temps, més mal que bé. Ara Masdéu torna en solitari amb un treball gravat a la Casa Murada i que, segons el seu perfil de facebook, sortirà en algunes setmanes i es titularà 'Miniatures'.

La presentació oficial del disc serà el proper 11 de febrer al Teatre Principal de Badalona dins el festival BarnaSants. Tot i això avui divendres l'artista de Reus actuarà a la sala El punt de Vilafranca del Penedès i avançarà alguna de les cançons de la seva nova etapa. Esperem que Joan Masdéu finalment trobi el seu camí en el panorama musical d'aquest país i tenim certa curiositat en descobrir com sonarà aquest 'Miniatures'. De cançons pop ja ha demostrat sobradament que en sap fer.

*La foto és de photojordi@gmail.com


6 comentaris:

Anònim ha dit...

Apassionant tema.

Anònim ha dit...

diria que el disc es dirà Casa Murada!

JG ha dit...

No seré jo qui surti a defensar-lo, però a aquest home se li ha de reconeixer que ha fet algunes de les millors pindoles pop ("On", "Balla" o "Reus") que s'han fet en aquest país. Llàstima que els discos siguin tan irregulars i que faci duets amb Miquel Abras. Sense aquestes cutrades podria arribar a ser un compositor pop bastant més reconegut del que és

Sí, Sí. ha dit...

Sí, s'ha de reconèixer que sí. I en Pau Vallvé també. Per no parlar de macedònia, aquestes sí que tenien pildores pop.

edu ha dit...

L'únic bo que tenia era que tocava amb el guitarra dels rippers, però ara ni això. El que té ganes és que el vagi a veure TV3 a casa.

Anònim ha dit...

ja tinc les entrades per Barnasants! Quines ganes d'escoltar les noves cançons!

Manel