11 de gen. 2011

CONFIRMACIONS PRIMAVERA SOUND 2011: ESCENARI ATP


Molts lectors del Gent Normal ja sabreu què és això de l'ATP, n'hem parlat ja en diverses ocasions (com aquí o aquí). Les sigles que corresponen a All Tomorrows Parties vénen del festival anglès que, entre altres activitats, comissaria un escenari al festival barceloní.

Aquest escenari és, històricament, dels més aclamats, dels que donen més a parlar, de l'aposta segura de grups de taula mitja que en breu pujaran un graó. Tant és així que en Gabi, un dels màxims responsables del Primavera afirma: -Les bandes de l'ATP són les que han de marcar l'èxit de la pròxima edició. No ens valdrà refugiar-nos en la solvència dels grans noms, la nostra obligació com a programadors del Primavera Sound és encertar aquest tipus de propostes..

Passin, vegin i preparin-se pel que està per arribar. Aquestes són les 18 noves bandes.

No hi ha opció a la decepció. A l'escenari de l'ATP del Primavera Sound hi tindrem a The Album Leaf a qui vam entrevistar en la seva última visita a Barcelona, Lichens (Robert A. Lowe de 90 day men), Islet, Oneohtrix Point Never, Tennis, com cada any Shellac tornaran a ser-hi (i per molts anys més, esperem), Pissed Jeans, Wolf People, Yuck, Factory Floor, Phosphorescent, Autolux, Dean Wareham tocant Galaxie 500, Money Mark, Seefeel, Caribou que faran dos concerts, un d'ells el dimecres al Poble Espanyol, Low i The Jon Spencer Blues Explosion.

Aprofitem la benentesa per posar-vos el que va suposar l'últim Nightmare Before Christmas comissariat per Godspeed You! Black Emperor aquest desembre passat: