16 de des. 2010

TRON I DAFT PUNK, UNA GRAN COMBINACIÓ


Aquest divendres s'estrena la continuació d'un clàssic de la ciència ficció de fa gairebé 30 anys: Tron. Però els estudis Disney, creadors de la patent, han volgut donar-li un aire molt més freak a tot el que envolta aquesta esperada seqüela i porten des de fa un any alimentant el hype amb un dels grups amb més capacitat per fer-ho: els francesos Daft Punk. Si vols conèixer una mica més de prop tot el que uneix aquest projecte musical amb el món cinematogràfic, nosaltres t'ho expliquem però, com sempre, després de l'hipersalt.

Tron: Legacy és una de les pel·lícules esperades d'aquest Nadal i que, a més, s'estrena aquest mateix divendres. I torna amb tot l'arsenal tecnològic del que és capaç una pel·lícula de ciència ficció actualment, amb versió 3D inclosa. I pels que no ho sabien, Tron és una pel·lícula realitzada a l'any 1982 pel director Steven Lisberger i protagonitzada per Jeff Bridges, on fa el paper d'un programador que s'introdueix dins d'un ordinador on els programes estan vius i interactuen amb ell. Va ser una de les pioneres en introduir els gràfics per ordinador dintre del món del cinema.


Això era el futur en el passat


I encara que en aquest bloc no tenim per costum parlar de la música electrònica, resulta que un servidor, que és molt friki, doncs l'aprecia molt. I un dels grups més idolatrats és la parella de francesos que ha triat Disney per fer el màxim de soroll possible: Daft Punk. Guy-Manuel de Homem-Christo i Thomas Bangalter són els noms del components, els quals sempre amaguen les seves cares sota diferents tipus de cascs o, fins i tot, de màscares. Amb molts èxits a les seves esquenes (i fins i tot pel·lícules que acompanyen als seus discos i videoclips), el duo és tot un mite dintre del panorama internacional. Tant és així que fins i tot els hi han donat dos personatges dins de la pel·lícula.

Però això no és tot, perquè ha aparegut per la xarxa un grup anomenat The Third Twin del que es diu que podria ser un projecte paral·lel dels Daft Punk i que el seu disc Homemade són les cançons que Disney va descartar en una primera entrega. I després d'haver pogut sentir aquests temes, es pot afirmar que són molt semblants amb els treballs de la famosa parella de francesos.


Sota les màscares podria haver-hi qualsevol, fins i tot el Colomo i la Inés


Pels que volen sentir ja com ha quedat la banda sonora d'aquesta pel·lícula, ja la teniu disponible a l'Spotify, on també podreu trobar tota la discografia del grup, i així podreu jutjar si la fama que tenen està o no justificada. En quant a la pel·lícula, tot i que diuen els que ja la han vist que no val tant la pena, els homenatges no s'han fet esperar.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

a mi m'encanta la música electrònica i no em considero friki...

p.

Christian ha dit...

Vaja, quina pena, perquè jo sí i ja seríem com a mínim dos. Però en cap moment estic dient que això sigui una relacció estrictament vinculant :)

Anònim ha dit...

I dont care if this guys are Daft Punk or not, this music is awesome, better than the OST of Tron.
The Third Twin >= Daft Punk

Anònim ha dit...

Ey jefe, esta musica es tremenda, creo q es el mejor post q he leido en toda mi vida.
has escuchado technolers? podrias ponerlo para q la gente la escuchara y viera lo asombrosa q es esta musica.
la verdad es que suena a Daft Punk al 100% pero si no lo son tp me importaria, xq esta musica habla por si sola.