16 de des. 2010

SETMANA DE CONFIRMACIONS A CAN PRIMAVERA


La de feina que ens ha donat aquest tres dies d'activitat frenètica en el sí del Primavera Sound. Avui s'ha posat el colofó amb Grinderman (Grup d'en Nick Cave), però tant ahir com abans d'ahir les confirmacions van ser d'altura! I és que es van confirmar els grups que actuaran a l'escenari que comissaria la revista nord-americana Pitchfork i un bon grapat dels grups que actuaran al Poble Espanyol.

Dimarts vam haver d'esperar, però finalment a la pàgina de Pitchfork anunciaven les bandes que ells aportaran al Fòrum. Aquestes són: Walkmen, Twin Shadow, Das Racist, Gang Gang Dance, Male Bonding, Cloud Nothings, the Fresh & Onlys, Julian Lynch, Games, Emeralds i les catalanes Aias.L'endemà, el dimecres, ens anunciaven, a base de grups, que no, no es podrà faltar ni dimecres ni diumenge al Poble Espanyol. Dimecres mateix ja tenim al trio japonès femení més esperat per aquestes terres, les Nisennenmondai juntament amb un altre grup de noies, Las Robertas de Costa Rica. I això a l'espera de tres bandes més que hi actuaran aquell dia.

Per diumenge, més sorpreses, Mercury Rev farà el seu segon concert al Primavera. Després de la seva actuació al Fòrum, els podrem veure a l'escenari del Poble Espanyol. Juntament amb ells, hi tindrem al component d'Animal Collective, en Deakin, els escocesos BMX Bandits, els americans My Teenage Stride i els nostres estimats Me And The Bees. Com per deixar escapar el diumenge!I això, és clar, amb el colofón final (per ara) de Grinderman, qui tocarà també al Fòrum.

Edició d'última hora: Com que no havien confirmat suficients grups, també han confirmat a Salem.