10 de des. 2010

MISHIMA BATEGA


Mishima ha batut. I no ens referim a beisbol, ni al bateig d'església, ni tan sols al dels ous de la truita, sinó al de l'Heliogàbal. David Carabén i els seus ja fa dos Nadals que fan un concert per aquestes dates al popular bar gracienc, i enguany no podia ser menys, sobretot amb nou disc sota el braç.

L'any passat eren dues dates, igual que per aquest (22 i 23 de desembre), però podien haver estat més, el doble com a mínim. Ahir nit, Mishima va batre el rècord en velocitat de vendre entrades, un ritme que ni el Bruce Springsteen amb Manel Fuentes de teloner. A les vuit zero zero, al bar hi havia un amable tros de paper escrit a bolígraf que recordava l'horari d'obertura: les 21 hores. Hores més tard, a la mateixa porta, hi havia un full imprès que resava un "entrades per Mishima esgotades. No és conya, no hi cap ningú més" .

Exactament no sé la velocitat en què s'han venut, però a dins, els responsables ho comentaven amb descrèdit i al facebook oficial apuntaven a 6 minuts la temporalitat de la venda i a una illa la llargària de la cua. Tot un èxit.

1 comentari:

carlus ha dit...

jo ja tinc les meves del Palau pel mes de març