22 de des. 2010

L'OPORTUNISTA: VOLS EL NOU DISC DE PAU VALLVÉ

Ara sí que l'any ens va deixant inexorablement. Ja us avancem que per la setmana vinent deixarem les llistes del que més ens ha agradat d'aquests dotze mesos. Però abans que res arriba el Nadal, i l'Oportunista del Gent Normal no es volia quedar sense repartir alguna cosa. No és que sigui catòlic ni res per l'estil, ell és més de donar cops a un tronc de fusta amb barretina i dos ulls dibuixats, però com que no hem trobat una manera virtual de cagar el Tío ,ho haurem de fer amb un sorteig. I aquí és on entra en Pau Vallvé, que quan ja estàvem dient adéu a l'any s'ha tret un disc de la màniga que ens ha encantat i que a hores d'ara ja hauries d'haver escoltat, estimat lector. El nou treball del Pau és diu, precisament, 2010 (Amniòtic, 10) i és un magnífic punt i apart a una carrera plena d'encerts i on veiem el Pau Vallvé més clar, sincer i directe que mai. Doncs aprofitant que arriba el nadal i que per fi ja sabem les dates dels primers concerts de presentació d'aquest disc l'Oportunista, amb la col·laboració d'Amniòtic Records et regalen 5 compactes d'aquest disc d'en Pau. El mecanisme és el de sempre, nosaltres preguntem, vosaltres responeu i les que més ens agradin s'enduran per la cara un 2010 original.

La pregunta és:

Quin record record inoblidable et deixarà aquest 2010?

Com sempre, les respostes a som(arroba)gentnormal.com. Teniu una setmana de temps per respondre ja que el proper 29 de desembre tancarem el concurs i direm el nom dels guanyadors a la nostra plana de Facebook.

Penseu que una bona resposta us podria donar un cd d'en Pau Vallvé i podreu anar a les presentacions del disc com un bon fan, amb totes les lletres memoritzades de dalt a baix. Per veure totes les dates de la gira entreu a aquesta plana.

2 comentaris:

Marto ha dit...

Que el 2010 hagi estat l'any de confirmació i assentament d'una nova generació de músics catalans que apunten més alt que mai. I potser una de les millors demostracions va ser el popArb.

laia ha dit...

L'àvia ha fet nevar, la cançó que el Pau va compondre en record de la seva àvia, que vaig tenir la gran sort de conèixer.