29 de des. 2010

APPLE COMPRA FACEBOOK


Actualització: Òbviament era broma. Hem volgut rendir un homenatge a les típiques bromes dels Sants Inocents que últimament s'han deixat de fer com abans. Dit queda.

Sí amics, com podeu veure i llegir. Aquesta vegada no és cap rumor, com es parlava fa uns dies en diferents blocs especialitzats en coses de la poma mastegada, sinó una realitat i d'un abast encara indeterminat. I tot i que encara està per veure què passarà exactament tant amb la pròpia pàgina de Facebook com amb els seus usuaris. Tot i que encara no hi ha gaires dades, us fem cinc cèntims de com ha estat la compra i el perquè de tot plegat però, això sí, després de l'hipersalt.

Ja fa uns mesos, una notícia d'una gran magnitud saltava a la xarxa: Apple tenia molt líquid per gastar i/o invertir. I quan es diu això d'una de les empreses més grans i de més èxit del món, vol dir que no és cap broma. De fet es parlava que estava mirant d'adquirir "petits negocis" com ara els japonesos Sony, la fàbrica de dibuixos animats Disney o, fins i tot, Adobe, els creadors del Photoshop o del Flash entre d'altres programes.

Però fa poc més d'un parell de mesos, el cap d'Apple, Steve Jobs, es va reunir amb el jove fundador del portal Facebook i home de l'any segons la revista Times, Mark Zuckerberg. D'aquella reunió pocs detalls se saben, però si una cosa ha quedat clara després d'aquesta gran notícia és que es va parlar de l'adquisició del gegant social per part d'Apple.


Aquí tindríem a la Belén Esteban


Ara falta per veure com afectarà tot això no tan sols a nivell econòmic (ja que el gegant de la poma mastegada cotitza a la borsa del NASDAQ) sinó també a tots els milions d'usuaris i usuàries d'aquest servei, ja que les preguntes que hi ha a l'aire són: es tornarà de pagament o integrat dins de l'iTunes? Haurem de tenir un iPhone per poder-lo fer anar des del mòbil? El podrem veure a un PC o només a un Mac?

En pocs dies tots els nostres dubtes estaran resolts, així que només ens cal esperar a veure com evoluciona aquesta notícia. Però està clar que això pot fer que tota la xarxa 2.0 tal i com la coneixem a dia d'avui, canvii. Temps al temps.

3 comentaris:

Trina Milan ha dit...

Hola, us he intentat enviar un mail a l'adreça que teniu al blog i la retorna el sistema. No funciona? Teniu cap altra?..Gràcies
Trina Milan,

Christian ha dit...

Has provat amb: som(arroba)gentnormal.com ??

hauria de funcionar...

secxevic pusken alexsander ha dit...

a