19 de nov. 2010

L'OPORTUNISTA: VOLS VEURE A TULSA I MARIA RODÉS A LA [2]?

Tulsa són una de les bandes més interessants del panorama estatal i a dia d’avui el millor representant del folk-pop d’Euskal-Herria. La magnífica veu de Miren Iza és el punt de referència d’un conjunt que enguany ens ha regalat un segon disc de luxe, Espera la pálida (Subterfuge, 10) i que aquesta tardor estan presentant per tota la península. Després de passar pel BAM, a la plaça del Rei, els Tulsa tornen a Barcelona per fer un concert en sala, més concretament a l’Apolo [2], serà el proper 2 de desembre i l'obrirà la Maria Rodés. Així aprofiteu a que a l'actractiu de Tulsa se li suma una nova oportunitat per escoltar el directe de la Maria, que tothom que el veu en queda encantat i si encara no ho heu fet ja tardeu. L’oportunista del Gent Normal us regala dues entrades per assistir al concert. Només heu de contestar la següent pregunta al correu som(arroba)gentnormal.com

- Quin són els vostres grups bascos favorits?

Des de Lehendakaris Muertos a Anari i des de Betagarri a Lisabö. Entre els participants, dues persones s’enduran aquest parell d’entrades després d’un sorteig que no farem davant notari, però que serà legal igual.


3 comentaris:

Sergio ha dit...

Mi grupo basco favorito sin duda alguna es Tulsa por eso me encantaria que me tocasen las entradas.

Saludos y gracias!!

Sergio ha dit...

Perdoneu m'he confos d'idioma, us ho poso ara en catlà: El meu grup preferit senas dubte és Tulsa per això em faria moltíssima il·lusió que em toquèssin les entrades.

Salutacions i gràcies!! (el meu correu és: sergio.sangiao@gmail.com

JG ha dit...

Em sap greu Sergi, però ja vam anunciar els dos guanyadors a la nostra plana de Facebook la passada setmana.

gràcies