27 de nov. 2010

ESPECIAL PPRIMAVERA CLUB 2012



Aquest Primavera Club serà recordat pel lio de sales. Que si l'Ajuntament tanca l'Apolo, que si el Mercat de les Flors resulta que ara no tenen permisos per fer esdeveniments d'aquest tipus… Nosaltres estem aquí per la música, això és el que ens interessa. així que anem de cara a barraca i presentem l'Especial Primavera Club 2012.

Aquest especial s'anirà actualitzant.


Les notícies fermes s'estrenaven amb el cartell, amb el qual ja, des de l'organització, es feia èmfasis en la problemàtica que arrossegava el PC: la dificultat de treballar amb les sales. Parlaven especialment per Madrid i poc es pensaven que aquesta afirmació acabaria essent més vàlida per Barcelona. Coses de la vida.
Mireu com va començar tot a aquest post.


A mitjans d'octubre avançàvem una llista d'Spotify molt completa per tal d'anar preparant la prèvia, la varem anomenar La Prèvia de la Prèvia.


I ara ja sí, comença la prèvia de debò. Dia a dia ressaltem els grups més imprescindibles:

Dijous 6
Divendres 7
Dissabte 8

També parlem de les perifèries del festival. De les conferències, junt a IMO (International Music Observatory) i el Primavera a les Botigues, que han muntat els amics d'A Viva Veu i de tot aquest ball de sales i polèmiques entron el festival. Tota la info aquí.

Una de les estrelles de la prèvia que hem fet enguany és el Veritable Cartell de Primavera Club, fet pel gran Edu Dili, el San Menguele Primo de Riviera Club.
La realitat és dura, però nosaltres no podíem amagar-nos.
Aquí l'enllaç.


Un cop conclós el festival, fem les valoracions oportunes. Després del desastre d'aquesta edició hi ha molt a comentar, com ha quedat l'escena musical en directe? Què ha passat perquè ni el Primavera Club pugui sobreviure? Què s'ha viscut a les sales perquè es creïn tants comentaris al respecte? La bombolla festivalera ha explotat del tot? Les administracions s'estan carregant la música? Tota la reflexió aquí.

Crònica del dijous
Crònica del divendres
Crònica del dissabte
Valoracions generals

Fotografia de portada: Arxiu
Text: Lluís Huedo
Correcció:Joanaina Font

2 comentaris:

Anònim ha dit...

El link de dissabte porta al resum del divendres

Lluís Huedo ha dit...

Corretgeit!
Gràcies per l'avís!