8 de nov. 2010

ALOUD ON FIRES


Tres concerts d'Aloud per aquesta setmana. I per què això hauria de ser notícia? Perquè u, el dijous Ainara LeGardon, últim fitxatge del segell, tocarà al sempre rodó Heliogàbal i segurament presentarà cançons noves. Dos, Two Dead Cats presenten disc (discàs) al Moog, cosa que promet i molt. Tres, els dos grups madrilenys d'Aloud, Nothink i Toundra, tocaran a Bikini el dissabte i això no passa cada dia. Quatre, en un moment de, suposem, embriaguesa, els d'Aloud han posat per escrit al facebook que a qui vagi als tres concerts els regalaran algun disc o samarreta. Ho han promès! I nosaltres ens ocuparem que ho compleixin, així que si vols guanyar, segueix llegint.

Suposem que això es podrà demostrar presentant les tres entrades o anant cada dia al concert i dient-li a algú del segell que us marqui.

Des d'aquí, des de Gent Normal, ens ocuparem de que ho compleixin, així que si algú accepta el repte, que ens enviï una foto (amb mòbil serveix) on se'l vegi a ell/a o a un element personal fora de l'habitual amb el concert de fons i farem d'intermediaris (sense cobrar peatges ni aduanes) perquè arribi l'obsequi a destinació.

Així que a partir de diumenge ja podeu enviar les vostres tres fotos a som@gentnormal.com que ja ens encarreguem nosaltres de fer-los complir la paraula.