16 de nov. 2010

ALIMENT ES PRESENTEN


Aliment
Aliment
Any: 2010
Autoeditat

Us presentem Aliment, la nova promesa de garatge de platja. La banda la formen tres joves de Girona als que importa poc o res el que tu o jo poguem opinar ja quel el que volen principalment és fer festa, diversió i xerinol·la. Tanta que el recent disc debut que han gravat provablement acabi sense format físic. DiY online, bandcamp és la seva opció i podeu escoltar quatre temes al seu myspace. Si això fos un pdf promocional diria: "Si et van agradar els Mujeres, si et van agradar Zeidun, Aliment són la teva nova banda" Però no, no ho direm.

Potser ja havieu escoltat abans el seu nom, i és que a part de tenir ja un parell d'entrades a aquest "prestigiós" blog, van tocar al darrer Festival Hoteler celebrat a Vic durant el MMVV i tenim una bonica videocrònica del seu primer concert:El seu debut no sortirà, i és que al món d'internet les coses són o no són (o 1 o 0), i el seu disc és. Escoltant la seva música podriem definir a la bandacom una mescla entre garatge, surf amb passatges instrumentals que s'allunyen del génere, il rock o post algo, tot en la clau lo-fi del DiY, l'autoeditar-se.

L'àlbum, que és S.T., i compta amb quatre temes més que els trobem al seu myspace, un total de 8 cançons amb molta energia i lletres delirantment gracioses cantades en anglès que prometen bones i divertides vetllades. Amamantats pel St. Feliu Fest i companys de festes dels Furguson, Aliment, junt a Hurricäde, és una de les apostes segures de la burgesa ciutat de Girona.

L'exemple ràpid, per aquells que fan escoltes en diagonal, seria la cançó Josep, o el hit Poison. De les quatres cançons que ens trobem al myspace, Josep arranca amb una intromissió al post rock que de seguida s'espolsa amb un punk fàcil i ràpid, enganxosament expressiu, molt Old School però alhora molt modern.

Apunteu-vos el nom d'Aliment i amb permanent i per si a algú encara no li ha quedat clar, podeu baixar-vos gratuitament el disc sencer des del seu bandcamp, només eu de clicar a Free Download.

2 comentaris:

Arnau Sabaté ha dit...

la portada em flipa!

Lluís Huedo ha dit...

L'ha fet en Marc, guitarra de paladar refinat (com el petroli)