28 d’oct. 2010

RAFF.ME: SORTEJOS SENSE SORTIR DE CASALa nostra intenció no es induir-vos a la ludopatia, però de vegades ens posen les coses massa fàcils i 'piquem'. Aquesta vegada us volem ensenyar una plana web feta al nostre país per una empresa jove, que és en realitat una plataforma de sortejos per internet on pots guanyar o sortejar alguna cosa teva. Tot legal. Tot d'aquí. I tot molt friki. I si vols saber una mica més sobre el funcionament i si realment això funciona bé, nosaltres t'ho expliquem després de l'hipersalt.

Pels que ho recordeu, unes quantes setmanes enrera us vam ensenyar les compres 2.0 amb els outlets online temptant-vos de manera totalment involuntària a la compulsivitat. Doncs ara el que us volem mostrar va una mica més enllà i podria fomentar també la ludopatia, però totes aquestes coses, si les controlem, poden ser més aviat una oportunitat de guanyar que de perdre.


També hi ha gestos solidaris: la recaudació d'aquesta bici anirà a una ONG


Raff.me és una pàgina que aprofita un sistema bastant senzill per fer subhastes: els sortejos online. Pots guanyar comprant participacions amb preus molt baixos, en els que es sortegen des de sortides de cap de setmana, fins a vals de compra per a grans superfícies com Ikea o Decathlon, o molts productes tecnològics. Però si en canvi el que vols és guanyar diners, també pots sortejar els teus propis productes, en comptes de malvendre'ls a l'ebay o al cash converters.

Si teniu més curiositat, teniu tota la informació a la pròpia pàgina de com fer-ho, en clares instruccions. I si heu sigut prou curiosos, veureu que la "seu legal" de l'empresa està situada a Malta, degut a temes de legislació sobre el joc, però amb total seguretat (segons ens hem informat), no com altres "concursos" com els que inunden les nits dels canals de TDT.

Però recordeu que això és com l'alcohol, participeu amb moderació, que és la vostra responsabilitat... i els vostres diners! I a continuació us posem un petit video explicatiu d'aquest curiós sistema. Bona sort a tothom!