19 d’oct. 2010

PRIMERES NOTÍCIES I NOMS PEL PRIMAVERA SOUND 2011


Mentre uns anem fent el possible itinerari pel Primavera Club n'hi ha que ja treballen, i de valent, a confeccionar el pròxim Primavera Sound. Hi ha tres novetats importants. La primera és la reubicació de l'escenari Vice, la segona és la confirmació dels deu primers grups del cartell de l'edició del 2011. Grups que formen part de l'escenari del fòrum del festival, una iniciativa boja de la que sembla que en sortiran més que reforçats. I la tercera és una remesa d'abonaments (1000) a un preu de 99€.


En plena contractació de bandes pel Primavera Club, un insensat participant del fòrum del festival va proposar/retar (amistosament) fer un escenari on totes les bandes fossin escollides pel mateix fòrum. Sense vergonya, un dels màxims responsables en qüestió de minuts va tornar la pilota retant a que fessin un projecte amb cara i ulls, una tria de bandes democràticament pensant en els slots de cada hora del dia. Ja la teníem muntada.

A mi em recorda a aquells projectes que només es poden començar a altes hores de la matinada, quan no queda ningú serè i tothom s'engresca ràpid. Però això era a una hora que fa pensar que no, ningú anava ebri (més que res perquè totes les frases escrites tenien sentit).

Encara falten més grups per aquest 'escenari', però les deu primeres confirmacions de l'onzena edició del festival són justament de les escollides entre els participants del fòrum. De moment tenim aquests:

Blank Dogs
Dan Melchior und Das Menace
Triángulo de Amor Bizarro
Half Japanese
Sonny and the Sunsets
Broadcast
The Fiery Furnaces
Papas Fritas
Comet Gain
Ariel Pink's Haunted Graffiti


No cal dir que els grups demanat no són especialment fàcils de portar.Sir Jarguz és el pseudònim de l'actiu del fòrum que es va liar la manta al cap i que s'ha encarregat de fer de moderador, vocal i intermediari. I després de tot el tute va reunir i ajuntar en una llista el resultat de les votacions, que és aquest:

1- Comet Gain
2- Ariel Pink’s Haunted Graffitti
3- My Teenage Stride
4- Papas Fritas
5- Edwyn Collins*
6- Japanther*
7- Dan Melchior Und Das Menace
8- Calvin Johnson
9- The Ponys
10- Sonny and The Sunsets
11- Of Montreal
12- Half Japanese/Jad Fair
13- Ben And Bruno
14- Stars
15- The Fiery Furnaces
16- Destroyer
17- Pants Yell! *
18- Blank Dogs
19- Wolf Parade
20- Nisennenmondai
21- Holy Fuck *
22- Neurosis
23- Elvis Perkins
24- Little Wings
25- Broadcast


(Amb asterisc aquells que hem de suposar que no vindran o bé perquè ja venen al Primavera Club o bé perque s'han dissolt o bé perquè tenen dates recents a Barcelona. Tot i que cap d'aquestes condicions no són un impediment desmesurat, és de suposar que no vindran al Primavera Sound. En negreta les confirmades).

Aquestes són les 25 primeres bandes en les quals treballar i ja avui n'han cofirmat 10. Però confirmat, que no vol dir que no estiguin moltes més al sac i ben lligades. De fet, això va dir al repecte, entre altres coses, en Gabi:

Hola majos,
Ahora llego yo y hago recapitulación.
Llevamos un tiempo trabajando en la mejora en la accesibilidad de los escenarios del PS.
Para que esas mejoras puedan hacerse realidad el escenario Vice ha de cambiar de lugar y de dimensiones. Para nosotros, como ya dijimos al final de la anterior edición, la comodidad de los asistentes es el objetivo número uno a conseguir.
Cuando propusimos el escenario Primavera Sound vs Foro la lista de bandas que se realizó era para un escenario determinado y la lista que nos hicisteis llegar tenía en cuenta esa premisa.
Ahora, al cambiar las condiciones de ese escenario deberíamos comenzar de nuevo y ya es tarde para eso. Quizás el año que viene podamos retomar la idea.
De todas formas nuestro compromiso de contratar las bandas elegidas por el foro sigue ahí y una cantidad de bandas considerable de la lista estarán repartidas por el resto de escenarios.
De hecho os puedo decir que de entre las 20 primeras están prácticamente todas cerradas (si excluímos a las descartadas por venir ya al Pclub).
El martes vamos anunciar exclusivamente bandas de la lista del foro, queremos que ese sea el primer reclamo del festival y la primera gran noticia de esta edición.
Y ahora me adelanto a la noticia de mañana y os diré que a esa misma hora se pondremos 1000 abonos a la venta a un precio de 99 euros.
La idea es que esas entradas vayan a parar a manos de la gente que ha participado en la confección de la lista.
Las confirmaciones las daré yo desde Nueva York ya que el lunes partimos hacia el CMJ. De ahí la hora escogida.
Y no sé qué más decir, así que lo dejo.

2 comentaris:

Arnau Sabaté ha dit...

ostia Huedo, ets el master! En un minut ho has tingut!!

btw...grans noms!

JG ha dit...

És una autòmata que pensa i escriu alhora. Ara mentre monta un vídeo del Messi ja està fent la llista d'Spotify i redactant la notícia del "gran nombre de alcance internacional"