15 d’oct. 2010

NOU DISC DE ZA A LA VISTA


Aquells qui es diuen Za! acaben d'acabar de gravar nou disc. En aquesta entradeta hi hauria d'haver una justa informació que es fes de pregar, que demanés el clic de llegir més, però hi penso i tot és un embolic. No saben ni quantes cançons té el nou disc i ni s'atreveixen a dir si serà un Lp. Sí, podem avançar que han gravat als estudis Ultramarinos Costa Brava de la mà de Santi Garcia, qui ha posat unes notes de baix al duet de guitarra i bateria, i que es dirà MEGAFLOW.

No fa pas gaire avançavem que Nisei i Za! estaven a la Funhouse gravant un compartit. Poc després en assabentàvem que aquells que es diuen Za! baixaven al sud, a Sevilla, a visitar el rancho dels seus amics Pony Bravo per col·laborar al seu nou disc d'estudi que estaven, por aquel entonces, gravant a l'estudi de Paco Loco. I ara, que ja tenen la carrerilla d'entrar a estudi presa, s'atreveixen amb el que serà el seu tercer disc: MEGAFLOW.

Quan varen tocar a l'agost al Festigàbal dins les Festes de Gràcia venien de fer una gira per Alemanya, d'on, a part de cerveses i ressaca, se'n varen emportar un cont(r)acte discogràfic amb Discorporate. Serà l'encarregada de la publicació del disc en vinil a Europa i Japó, a la resta del món, incloent-hi casa nostra, tornarà a funcionar el binomi Gandula repartint vinils per les Espanyes i per les internets i Acuarela exportant el cd a tot el món.


Aquells qui es diuen Za! mai estan quiets

Què inclourà aquest disc?
MEGAFLOW inclourà 45 minuts (aproximats) de música. I punt.

Perquè com bé ens avancen, no saben ni la quantitat de cançons que comportaran aquest 45 minuts. Ara és un bon moment per recordar que ja han acabat la gravació, que ja tenen tot el material i no, no saben quantes cançons tindrà el disc. Bàsicament el dubte és on fer el tall i dividir aquells sons en un, dos o tres tracks. Tot és més divertit que aquesta fulleraca, la veritat és que hi ha cançons que en realitat són diverses cançons una dins l'altra, però no deixen de ser la mateixa cançó. Fins i tot algunes tenen parts intercanviables.

Pobre Santi. Imagineu-vos tenir aquest parell a l'estudi. Bé, si en Santi va ser capaç de gravar a Zeidun això no li haurà suposat cap esforç extra. De ben segur que no quan a sobre ha participat amb un "do re" deu mil cops seguits, amb el baix, a una cançó.


Aquells qui es diuen Za! tocant una trompeta i un clarinet, com quan col·laboren amb Nisei

Eps, que no serà la única col·laboració que rebrà MEGAFLOW, sinó que n'és una de les fins a set que podrem trobar-hi. Una cosa especial diuen. Merci per fer venir més ganes d'escoltar-lo.

No voldria acabar aquesta notícia (en dic notícia, però està més propera a la carta d'amor) sense una cita precisa i exacta de l'Edu recent sortit de l'estudi: és com si un forat de cuc còsmic hagués transportat una caixa plena d'estimulants i l'hagués situat just durant l'explosió càmbrica, quan els trilobites van comeençar a generar potes, banyes, antenes, pinces, punxes. Per això el discu es diu MEGAFLOW.