22 d’oct. 2010

MENDETZ 2.0

En directe, gratis i per internet. Així és com actuaran els Mendetz aquest proper dissabte i així és com ho van fer Love of Lesbian, The Pinkertones i Delorean en altres edicions de l'Eristoff Internative Festival, el primer festival online de música creat i pensat per la xarxa.
Per assistir a l'Eristoff Internative Festival no necessiteu cap entrada, només heu de tenir un ordinador i òbviament connexió a Internet. A l'Eristoff tothom hi està convidat, però no només a veure l'espectacle, sinó també a interactuar amb la banda i l'escenari tant abans, durant com després del concert. La gran novetat d'aquesta edició és sense dubte la possibilitat de que els espectadors a més puguin decidir en temps real amb quina càmera (de les cinc disponibles, una per cada membre de Mendetz i un pla general) volen veure l'actuació, un fet que fa que tot plegat sigui realment una experiència personalitzada i única.

A la web de l'Eristoff Internative Festival trobareu tota la informació que necessiteu. Si teniu un blog, us hi podeu registrar i participar en la votació per escollir el membre dels Mendetz que més us agradi. També podeu començar a influir en el que passarà en el concert deixant les vostres suggerències i comentaris al mur del facebook del festi.

De moment quedeu-vos amb aquestes dades: dissabte 23 octubre, 22h del vespre, ordinador i connexió a internet. I amb el missatge dels Mendetz!