26 d’oct. 2010

ME AND THE BEES PRESENTEN FUERZA BIEN


Dues dates són el que necessiten Me And The Bees per saciar-nos. Indubtablement l'Heliogàbal és el lloc escollit. Demà i demà passat podrem veure i sentir de forma oficial l'estupendu Fuerza Bien (La Castanya, 2010). Encara que el bo de debó està aquí abaix.


Us seré sincer. Aquest post és una excusa per a poder tornar a posar l'entrevista que varem gravar als Me And The Bees a la plaça de les Dones del 36 de Gràcia. Sí, a aquella plaça que és pública però que no hi pots entrar sempre. Sense voler li varen posar molt adequadament el nom a la plaça.A Gràcia mateix, a pocs metres, hi ha l'Heliogàbal on per 6€ podràs veure en directe temazos com "Patente", "Tibidabo", "Don't Come Back" o "AAAHHH!!!". Entrades que ja es poden reservar a la mateixa barra del bar i afanyeu-vos, que portaran per primer cop el Fuerza Bien en vinil blanc transparent.

Si veieu l'entrevista, comprovareu com afirmen que el seu primer concert amb la baterista (la Vero) va ser a la presentació del disc de Brian Hunt i des de llavors mai més el grup ha tornat a ser un duet (més tard s'afegiria en Carlotto). Doncs bé, com que tot el que puja baixa, el baixar a Madrid va fer que ara sigui en Brian Hunt qui pugi a Barcelona per a la presentació del disc de Me And The Bees.