27 d’oct. 2010

MANEL, NOU DISC A PRINCIPIS DEL 2011

Qui m'ho anava a dir d'un embús a la Ronda de Dalt acabaria sent un post. El fet és que els convidats a el programa "El primer toc" de Rac1 d'ahir eren en David Carabén (Mishima) i Martí Maymo, baixista dels Manel. Durant el transcurs del programa, el membre del quartet barceloní va explicar que aquest passat dilluns els Manel van començar a gravar el seu nou disc. Segons Maymo, la banda treballa de dilluns a divendres, matí i tarda, per completar aquest segon treball que segons va assegurar el baixista sortirà "a principis de l'any vinent". Preguntat per una possible pressió de la banda per mantenir el llistó de Els Millors professors europeus (Discmedi,08), Maymo va explicar que la banda "fuig de la pressió fent el que al grup li agrada". Després d'aquestes explicacions en Martí es va dedicar a parlar de futbol i va explicar entre d'altres coses que "s'excita" quan veu calentar a la banda en Thiago Alcantara. Metàfores futbolístiques... qui sap si una passada a l'espai del fill de Mazinho serà una cançó del nou disc dels Manel.

2 comentaris:

Masha ha dit...

Bon dia companys. I és que com que jo si que us enyoro... us dedico 4 paraules d'una rusa catalana. Jo éscric deliris, tinc un mon de momo i la meva millor amiga la Mery poppins. No tinc mal de caps ja que el nostre entrenador en pep guardiola ens fa viure. Pujaria sempre al tren de mitja nit per no oblidar els qui ens van deixar!

Si volgfuessiu saver qui sóc, doneu-me alguna senyal de vida a: carpe_diem11@hotmail.com.

Atentament, Masha.
Si la vida deixa de somriure-vos, feu-li pessigolles!

Anònim ha dit...

Mireu, el diari Ara regala diumenge 13 de març el DVD de la cançó "Aniversari" dels Manel http://arames.ara.cat/blog/2011/03/10/lara-regala-el-videoclip-de-la-canco-aniversari-el-single-del-nou-cd-de-manel/