20 d’oct. 2010

EL CONVIDAT IMPOSSIBLE #9 ELS SURFING SIRLES

Els Surfing Sirles, una de les bandes tòtem d’aquesta plana, ja fa -masses- mesos que ens van rebre un matí a un garatge proper al seu local d’assaig per parlar una mica de tot. L’entrevista que avui, per fi, veu la llum és un comprimit de 45 minuts de conversa on els Sirles ens expliquen, entre moltes altres coses, perquè han tardat tant a treure el seu primer disc, de donuts, bikinis i negres, la fascinació per Tomeu Penya i Els Amics de les Arts o d'aquest split conjunt amb els Mujeres que llavors era una exclusiva i avui una realitat. Després de veure el resultat d’aquella sessió garatgera no podem fer més que reafirmar la nostra incondicionalitat cap a una banda que no és deixa etiquetar de cap altra manera que no sigui amb la sinceritat per bandera. Mireu-la, que riureu.3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hauria Jurat que l'LP no era el seu primer disc, què passa amb el tripartit ("d'aqui 100 anys no hi haurà alcaldes")? És que se n'han oblidat?

JG ha dit...

Ens van parlar del Tripartit, de fet nosaltres els coneixem des d'aquell split i hi havia una pregunta només d'això.

Però és que hem hagut de tallar moltíssimes coses perquè ja de per sí és l'entrevista més llarga que hem publicat, doncs imagina si ho posem tot.

Però vaja, en qualsevol cas allò era un split i enguany han tret el primer LP ells sols.

Christian ha dit...

Molt bona feina als tres! :)

I molt divertits els Surfing... a veure si els podem veure al Moog la setmana que vé