15 de set. 2010

L'OPORTUNISTA ET REAGALA UNA ENTRADA DOBLE PER VEURE COMEDY TONIGHT


Amics de les promocions, aquesta és una de les que va contratemps! Així doncs, anirem al gra: La primera persona en llegir aquestes línies i que ens expliqui quina és la seva obra preferida de Els Pirates (ja en porten unes quantes) i perquè, s'endurà automàticament una entrada doble pel divendres 17 de setembre per veure l'obra Comedy Tonight dels Pirates Teatre. De què va? Qui són? Què és això del Comedy Tonight? Ho expliquem després del salt.

L'oportunista et regala una entrada doble per veure aquest proper divendres 17 de setembre a les 21h al Cafè Teatre Llantiol Comedy Tonight dels Pirates Teatre. El que has de fer és ben senzill: escriure un comentari en aquesta entrada explicant-nos quina és la teva obra preferida de la companyia Els Pirates i perquè. El primer comentari serà el guanyador, això sí, que tingui una mica de cara i ulls!

I ara, us parlem una mica de l'obra, no?
Comedy tonight és un espectacle àgil i divertit que repassa amb ironia la història dels musicals més clàssics a tot el món, des d'Estats Units fins al nostre país. El repertori està interpretat per 4 actors i un pianista. Una aposta diferent d'una companyia jove i dinàmica que us espera cada divendres al Llantiol, sí, al carrer de la Riereta.

Qui s'endurà l'entrada?

No ho sabem, però que ens deixi un correu de contacte per posar-nos en contacte amb ella.

2 comentaris:

Roger Seró ha dit...

Hola! La meva obra preferida de la companyia Els Pirates és la primera que van fer i que els va donar nom: "Els pirates de Pezance" i si em va agradar no és només perquè son molt macos i ho fan molt bé i amb molt d'estil, sinó perquè també sóc un fan incondicional de l'obra de Gilbert i Sullivan.

El meu correu és roger.sero@gmail.com

Fins aviat!

Míriam Gómez ha dit...

Roger ja tens l'entrada doble, no worries! Estaràs a la llista pregunta per Ester Cánovas!