5 de set. 2010

ESPECIALS


De quan en quan fem uns especials per morir-se, cosa fina. Aquí tens els darrers:

TOP 2014

Com cada any fem un recull del bo i millor que ens ha deixat la música els darrers 365 dies, millors discos, ep's, splits i cançons. També, i com ja és tradició, tenim el millor segons vosaltres, estimats lectors. Fora del terreny musical, l'Alejandra ha fet una selecció de les sèries que més li han agradat aquest 2014.

PRIMAVERA SOUND 2014

Les prèvies, la app del festival, les ressenyes, i, en definitiva, el més destacat del festival de festivals.


ME MATA PERO ME GUSTA. LA GENEALOGIA DE ZEIDUN

Ens han ofert programar una data del BCNmp7 del CCCB junt a La Fonoteca Barcelona, i estem preparant per aquest 15 de maig un esdeveniment que va més enllà que una apologia de Zeidun. És la genealogia del grup del Montseny format per membres tan carismàtics prolífics com en Joan Colomo, Dalmau Boada, Albert Trabal, Xavi Garcia i Càndid Coll. Veieu que estem preparant


TOP 2013

Repàs anual a les millors pel·lícules, sèries, videoclips i discos de l'any. Cada secció de GN ha articulat una llista amb el més destacat d'aquest 2013, i, fins i tot, tenim una llista amb el millor segons el públic, els lectors, vosaltres.


ESPECIAL ELS SURFING SIRLES

Des de Gent Normal volem fer un homenatge a una banda que ha estat clau per a nosaltres. Gent Normal ha crescut amb ells, al seu costat, amb les seves cançons. Molts amics comuns i nosaltres mateixos ens n'acomiadarem a la nostra manera. Llarga vida, Sirles.


GUIA DE FESTIVALS D'ESTIU

Aquest 2013 també hem fet una guia per destacar els festivals d'estiu més recomanables del país. Al Guia de Festivals D'estiu 2013: Juliol, destaquem el Cruïlla, l'Embassa't, el faraday, el Human Feather, el lemon day, el Palmfest, el petit Format, i els Vespres de la UB. I al Guia de Festivals D'estiu 2013: Agost en destaquem el Festigàbal, el Jarana, el Mas i Mas, el Sant Feliu Fest, i el Sintonizza.


ESPECIAL SANT JORDI 2013

Com ja ve siguent habitual, per Sant Jordi Gern Normal es revoluciona. Proposem llibres, demanem que ens proposin llibres i les seccions es posen a parlar de lligams amb llibres. És el dia de la literatura i a GN ho celebrem.


EL 2012 EN LLISTES

El 2012 ja és història, però explicar aquesta història és una feinada que ni amb tots els euros del rescat de Bankia pagaria la pena fer. Així que ho fem, com cada any, mitjançant les llistes amb el més destacat de l'any.


Primavera Club 2012

Aquest Primavera Club serà recordat pel ball de sales, però no només per això. A l'Especial Primavera Club 2012 fem el repàs de cada any al festival i alguna sorpresa.


BAM 2012

El que ha donat de sí el BAM en aquesta edició del 2012. Les cròniques del més destacat dels concerts del festival públic i gratuït dins les Festes de la Mercè.


Guia de Festivals d'Estiu 2012

"A l'estiu tota cuca viu" és bon refrany, però podríem començar a canviar-lo per "a l'estiu festivals com bolets". La immensitat de festivals petits i mitjans que apareixen cada estiu és enorme i molt sovint la varietat de cartells escassa. Per això no ens han calgut més motius per fer un Especial Festivals d'Estiu d'aquest 2012.


Especial Crisi

Amb la que està caient trobem necessari girar una mica el cap i veure-ho tot. N'hi ha que fan especials per oblidar la crisi una estona, nosaltres al revés: hem fet un especial sobre la crisi parlant de nous mètodes i formes de treball en cada una de les nostres seccions, i per si fos poc la Fundación Robo ens ha fet un 30 minuts musicals.


Primavera Sound 2012

Sota aquest títol cauen els posts de confirmacions que durant l'any alentien les ganes del festival de festivals, però també tot el contingut generat en pro d'enfrontar-se a la nova edició del Primavera. Tota la informació del Primavera a la Ciutat (als bars, al parc, a l'Arc de Triomf, etc) els grups destacats a veure al Fòrum i una vídeo entrevista un dels programadors del festival. A més a més, un cop païda la ressaca, també s'inclouen les cròniques i ressenyes del més destacat que s'hi ha pogut veure.


Trilogia del Somni Triangular

La Maria Rodés és a punt de treure un nou disc. Sueño Triangular és el resultat d'un any de feina d'estudi on el procés és quasi més important que el resultat. És per això que la Maria ens escriu amb les seves paraules com ha sigut tot plegat. Una extensa carta a sí mateixa dividida en una trilogia per a GN.


Primera Persona

Kiko Amat i en Miqui Otero (referents de Gent Normal) han creat un cicle multidisciplinari on els protagonistes són precisament aquells que ens narren els esdeveniments en Primera Persona —millor títol, impossible. Són escriptors, músics, dibuixants, persones que han fet o viscut coses extraordinàries, amb la seva pròpia experiència com a testimoni incorruptible. Serà els propers 4 i 5 de maig al CCCB i a Gent Normal ens agrada la idea.


Especial St. Jordi 2012

Aquest St. Jordi és especial i ho és perquè ens hi hem dedicat més que mai. Hem regalat el llibre de Martí Sales Ara és el moment. Breu crònica oral dels indis catalans (Amsterdam Llibres, 2012), hem fet les ja clàssiques recomanacions indies i normals. Totes les seccions han dedicat també els seus posts a la temàtica, i els articles de música s'han barrejat amb els de llibres. En Xavi d'Error!Design ens ha fet una preciosa serigrafia dedicada i d'edició limitada per poder regalar i, a més a més, hem editat un llibre. Sí, sí, hem editat un llibre online (en pdf) que tothom es pot descarregar. Tot gratuït!


Top 2011

Ens agrada això de les llistes. No serveixen per a res, no duen enlloc i l'únic que aconsegueixen és enfrontar els amics per si tal o tal grup es mereix la posició 23 o la 24. Però no podem no fer llistes del millor de l'any!! Aquest any n'hem fet dels 20 millors discs; les millors cançons; un top ben particular, el Poc Normals; els millors EP, compartits i singles; els millors Clips Imperdibles del 2011, i fins i tot un vídeo del millor disc de l'any!


Primavera Sound 2011

El Primavera Sound és el festival de referència ara mateix, això és innegable, i la quantitat de propostes rellevants que hi apareixen cada any fa que mig món miri cap a la desembocadura del Besòs. Nosaltres, que tan a prop el tenim, no podem deixar de fer-li un especial i ressaltar què és el millor per veure-hi i quins són els millors concerts de l'edició. Això i molt més a l'especial Primavera Sound 2012.