23 de set. 2010

CARTELL COMPLET DEL PRIMAVERA CLUB 2010


Com ve sent habitual, en Gabi (aquest any juntament amb en Coco), un dels jefazos del festival Primavera Sound, ha anat postejant youtubes al fòrum del web del festival fins a desgranar els noms que faltaven per conèixer de l'edició d'enguany del Primavera Club. Dels 26 grups confirmats que hi havia a dia d'avui, hem passat a un total de 52, entre els que destaquem a The Jim Jones Revue, Sophia, Yuck i Triángulo de Amor Bizarro. Quan falten dos mesos perquè arranqui el Primavera Club, el festival d'hivern de Barcelona ha deixat tancat el cartell. Per tant, podem començar amb les especulacions, amb els tops, amb els imperdibles, etc, etc, etc.


La llista complerta dels grups confimats avui és: The Rural Alberta Advantage, Jim Jones Revue, Dam-Funk & Master Blazter, Sophia, Yuck, S.C.U.M, Rubik, Josephine Foster, The Hundred In The Hands, CUCHILLO, Triángulo de Amor Bizarro, Agent Ribbons, The Brandy Hips, Caballo Trípode, Callers, Der Ventilator, Dj Coco, El Petit de cal Eril, Fred i Son (només a Madrid), Narwhal, Niño y Pistola, Sacramento, Senderos, Seward, The Situations i Tweak Bird que s'han d'afegir a Beach Fossils, Cornflakes, Eat Skull, Edwyn Collins, Fasenuova, Frankie Rose & The Outs, Ganglians, Guadalupe Plata, Holy Fuck, Homenatges, Jaill, John Grant, Los Massieras, Lou Barlow, Lüger, M Ax Noi Mach, Male Bonding, Mount Kimbie, Screaming Females, Smoke Fairies, Tamaryn, Teenage Fanclub, Twin Sister, Wavves,Wild Nothing i Zola Jesus que ja estaven confirmats.

50 noms per gaudir del 24 al 28 de novembre (novembre, sí, recordeu que aquest any s'ha avançat una setmana). I com ja van fer l'any passat, el festival aposta per la gimcana urbana. Tot i que molts es van queixar per quedar-se a les portes d'alguns concerts, per les molèsties de desplaçar-se, etc.

Van pagar la novatada i no van llegir el llibre d'instruccions que vam fer a Gent Normal (recomano fer-ho). Aquest any, amb els antecedents ben presents, de segur que tothom sabrà gaudir i entendrà millor el concepte grandiós que té el Primavera Club.