2 de set. 2010

BLOGDAYTot i que arribem 2 dies tard ja que va ser el passat dimarts dia 31, hem cregut important i adequat donar-vos a conèixer, si no ho fèieu abans ja, que existeix un dia en el que tots els que som bloggers, ja sigui de manera personal, en grup o professionalment, podem celebrar-ho de manera molt original: seguint 5 normes o instruccions. Aquesta ciberfesta ha arribat ja a la seva cinquena edició i si en voleu saber més, només heu de donar-li a l'hipersalt.

El dia internacional dels bloggers va ser el passat 31 d'agost. És una celebració que per cinqué any consecutiu es celebra a la xarxa per donar a conèixer el màxim de blocs possibles a través de la mateixa comunitat. Tenint en compte que aquestes bitàcoles pateixen les contínues amenaces contra la seva existència de les xarxes socials, aquest és un dia per potenciar encara més la seva visita.

En aquest dia, i per col·laborar amb la causa, s'han de complir 5 instruccions:
1.- Trobar 5 nous blocs que consideris interesants.
2.- Informar o advertir als autors sel·leccionats de la teva recomanació pel BlogDay.
3.- Escriure una descripció curta de cada bloc i posar l'enllaç.
4.- Publicar una entrada el 31 d'agost, el BlogDay, donan't a conèixer els 5 blocs que has recomenat.
5.- Agregar el tag BlogDay de Technorati i un enllaç al lloc web del BlogDay: http://www.blogday.org

Tot i que no podem ja estar a temps perquè es compleixi el punt 4, volem aportar el nostre granet a aquesta festivitat i seguint recolzant l'ús dels blocs, que encara segueixen triunfant tal i com continua fent tot i els canvis 2.0 de la xarxa. Aquestes són les recomanacions d'un humil servidor, i tot i que no són molt frikis tots, alguns són bastant interessants, o al menys a mi m'ho han semblat. Espero que us agradin.

Epi i Nash
L'únic bloc que recomanaré en la nostra llengua (i demano perdó perquè sigui així), està dedicat al món del basquetbol des d'una visió divertida.
Uno al día
És veritat que les pàgines de recomanacions musicals són molt abundants, però per mi aquesta m'ha donat a conèixer molts tipus de música que desconeixia i que ara m'encanten, ja que la diversitat és un dels seus punts forts.
Indiecaciones
Podríem dir que les recomancions que fan són molt encertades amb els meus gustos més indies.
Fer thinking
Una pàgina molt personal que parla sobre tecnologia i actualitat, donant unes opinions normalment molt ben formades. I un bon seguidor nostre!
Xblog360
Dedicat totalment al món del videojoc i, més precisament, a tot el que envolta a la consola de Microsoft Xbox 360.