7 de set. 2010

30 MINUTS MUSICALS AMB ESPARTAC PERAN


Espartac Peran va debutar a TV3 com a home del trànsit i va passar uns quants anys informant de la fluidesa a l’AP7 i buscant sinònims de ‘retenció’. Com que era evident que el seu talent estava desaprofitat, ni més ni menys que Josep Cuní li confià la presentació de Els matins d’estiu l’any 2007, i allà va demostrar que podia fer molt més que comunicar-nos que hi ha hagut un accident a la Ronda de Dalt o que hi ha cua a l’entrada de Barcelona. Després d’unes temporades promovent el català al Bocamoll i d’haver pogut presentar Els matins d’estiu amb la nostra admirada Ariadna Oltra, l’Espartac s’endinsà en l’aventura del Divendres, on ens porta a visitar diversos punts de la geografia catalana. Nosaltres tenim debilitat per ell, per la seva naturalitat i pel seu joc de canells, o sigui que estem molt contents amb aquest recull de cançons. Amb tots vostès, ’30 minuts musicals amb Espartac Peran’, l’home que estava desaprofitat fent el trànsit.

Cançons per passar de la melancolia a l'alegria, per Espartac Peran.

Us deixo una part del tresor que guardo a la meva maleta musical. Algunes d'aquestes cançons moltes vegades m'acompanyen en moments i situacions sense que faci falta obrir el candau. Són com amigues que em marquen el camí i em fan tocar de peus a terra. Algunes són d'ara, i moltes d'abans, però si les escoltes totes juntes sóc conscient que dibuixen bona part de coses viscudes. Això no és cap merit perquè l'artista quan compon és com un poeta que sap transmetre els seus sentiments que com que en la seva essència són universals nosaltres com a humans posem en pràctica l'egoisme per sentir-nos-les nostres.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Per favor! És pot ser més carca? Ni el meu avi faria aquesta playlist...

Anònim ha dit...

Llegint la descripció enrevessada, mal expressada ("nosaltres com a humans"?!) i pobre en contingut que fa l'Espartac, no tinc clar que fos l’home que estava desaprofitat fent el trànsit.