13 d’ag. 2010

PALMFEST 2010


En acabar l'agost i les vacances tornem a agafar la maleta i marxem de festival. Fa poc parlàvem de l'Acústica, però no és l'únic festival de setembre, tot just a l'altra costa, la Daurada, se celebra la cinquena edició del PALMFEST. Si en voleu saber més nomes heu de seguir llegint.

El Vè Festival de música independent de la Costa Daurada, més conegut com PALMFEST 2010, tindrà lloc del 2 al 5 de setembre a les platges i el Club Nàutic de L'Hospitalet de l'Infant, al Baix Camp.

El festival a dia d'avui ja té confirmats grups com: La Habitación Roja, Naive New Beaters, Los Punsetes, Lacrosse, The New Raemon, Mujeres, Mendetz, Manos de topo, Joan Colomo, Febrero, Odio París, Monkey Nuts, The Transistor Arkestra, Pin&Pon djs, Maadraassoo, Supercola, Kimberly i Clark, Helmut, The Monguers, No More Dramas o Deviant Punkies, entre un llarg etcètera.

El que més ens agrada del festival és que hi ha activitats relacionades durant tot el dia a la platja i que molts dels concerts són gratuïts per tal de donar a conèixer aquest moviment més 'indie' a tothom que s'hi vulgui apropar. Així doncs, els concerts de dijous i diumenge a la nit són gratuïts, l'abonament per a tots els dies val 32€ i l'entrada de dia, 18€. A continuació enganxem el cartell desglossat per dies.El festival és una excusa perfecta per deixar-se caure a la Costa Daurada i aprofitar els últims dies de platja de l'any i gaudir també de la gastronomia autòctona, tot i no ser època de calçots, i per entrenar-se, per què no, amb el Chartreusse (licor verd o groc del qual es composa la típica beguda 'mamadeta' tarragonina, la mítica de Santa Tecla).

Si en voleu saber més podeu consultar el web del festival i aquest enllaç on podreu comprar les entrades i consultar allotjament al millor preu.