31 d’ag. 2010

NOVETATS FESTIVAL HOTELER I SUGAR IL·LEGAL


No fa ni una setmana descobríem el cartell del Festival Hoteler i del Sugar Il·legal i sense dir-ho, el donàvem per tancat i barrat. Doncs no, hi ha hagut canvis. Ja sabeu, són coses que els hi passa a la música viva que no és mercat.
Per part de l'Hoteler s'afegeixen dos grups, els americans Many Mansions, i el que suposa la notícia bomba, els Truman Peyote.
Pel que fa el Sugar Il·legal dues baixes i una alta. Bullit s'afegeixen al cartell per Songstore que finalment no tocaran, a l'igual que TCN.

Els ganxons Bullit tenen el seu nou disc recent gravat i entre les dates que s'estan marcant, faran la del festival il·legal del sucre el dia 18. Per contra partida ens haurem de seguir esperant a tornar a veure Songstore. TCN és l'altre baixa del festival i no sabem encara si tindran substitut.

El cap de cartell, no només del Festival Hoteler sinó del tot el cap de setmana a Vic, seran sens dubte els Truman Peyote amb el que sembla serà la única data a Catalunya. Psicodèlia, pop, des d'Animal Collective fins a Black Moth Super Rainbow amb altes dosis d'electrònica. Els Many Mansons en canvi, tenen un punt més proper a la música tribal i experimental.
Aquests dos s'afegeixen a la programació del divendres 17 del Festival Hoteler, que per encabir-los modificarà una mica el seu lineup.
D'entrada, tant divendres 17 com dissabte 18 els concerts començaran a les 15h, una hora aban del previst.
A més a més, els The Kebabs de la Plana passaran a tocar el divendres 17 mentre que Estruç i Emma Goldman ho faran el dissabte 18.
I si no hi ha cap moviment de força major el cartell queda tancat definitivament.


Tot això serà part de l'Anti MMVV, una bona colla de grups que no repassaré ja que fa tant sols dos post es va publicar tota la informació. Que la teniu només a un clic.


Ara ja només queda el millor, anar-hi i gaudir-ho.


***
Edició del 7/09/2010:
Actualització:
http://www.gentnormal.com/2010/08/novetats-festival-hoteler-i-sugar.html

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Al myspace i el feisbuck del hoteler diu que els americans tocaran el divendres 17.

Lluís Huedo ha dit...

Cert!
Gràcies per posar-nos (-me) sobre avis!
Ja està modificat!