5 d’ag. 2010

A LA TARDOR, NOU DISC DE PAU VALLVÉ

Com ja sabreu els que aneu entrant a la nostra plana, als membres del Gent Normal ens agraden els projectes on en Pau Vallvé hi posa cullerada. Sigui amb U_mä, amb Estanislau Verdet, amb la Maria Coma, en els seus projectes en solitari o recentment amb Inspira (que per cert, alguns ja han escoltat el disc i asseguren que sona molt bé), en Vallvé sempre intenta anar un pas més enllà en l’experimentació musical d’aquest país. Per això, celebrem que a la tardor (entre octubre i novembre) ja podrem escoltar el que sera el seu nou disc en solitari. Vallvé s’està passant l’estiu tancat a l’estudi amb aquest projecte mentre ens va explicant via Facebook el dia a dia de la gravació d’un disc que, assegura, “gira al voltant de la guitarra acústica com a instrument principal”. Pel músic gracienc, el disc tindrà “un punt més tribal, rítmic, positiu i desenfadat que en els anteriors discos”. L’esperarem amb les orelles ben obertes.4 comentaris:

Miquel ha dit...

El Pau és un crack, però no és el seu disc de debut eh, els que el coneixem be podem assegurar que el Pau ha fet més de 15 discos! Molts com a Pau Vallvé. Aquest serà el nou, no el primer. I Estanislau Verdet era ell sol també, no era cap grup. Fa molts anys que el pau treballa en solitari, així que celebrem que segueixi i no pas que comenci! I si, el disc d'Inspira els ha quedat de collons!

JG ha dit...

Gràcies Miquel, ja ho hem canviat!

Anònim ha dit...

home, Estanislau Verdet era ell sol en els discos, no pas com a projecte en directe. I Miquel, per molts discos que hagués fet abans, aquest serà el primer en solitari editat per una discogràfica, així que tampoc ho trobo tan greu el que han posat...xD

Anònim ha dit...

Quina putada!!