19 de jul. 2010

VIDEOCRÒNICA AIAS A LA FONOGRÁFICA GENERAL


Aquest divendres dia 16 de juliol es va celebrar la festa de La Fonográfica General a la sala Monasterio. En termes generals i absoluts, podríem dir que va ser tot un èxit, tot va transcorre dins la completa normalitat, els assistents es varen comportar correctament, a excepció d'un pilotaso Nivea brut de líquids del terra amb substàncies negroses que va impactar de ple a la meva camisa blau clar, o que abans del pilotaso era blau clar. En números reals, la assistència era una per part de la organització, i una altra per part de la policia.
La música va corre per compte de Thelemáticos, ¡Pelea! i les Aias que presenten el seu 7" de Captured Tracks.

5€ i un 7" era l'intercanvi a l'entrada de la sala Monasterio per entrar. El 7" és l'últim disc de La Fonográfica General que està financiat amb els diners de l'anterior festa (11 de juliol del 2009, més d'un any ençà). Els tracks són, per la cara A les Aias amb la La Truita i Cierzo amb el track Vicente. Per la B ens trobem amb Brainf*uck cantant a l'Efecto 2000 i per tancar el disc La Conga de mi Entierro de Kana Kapila.

Un cop el 7" era a la bossa, i el segell al braç, varem veure tocar a Thelemáticos i ¡Pelea!, un obrint i els altres tancant (respectivament) la nit. En mig, el grup sensació del moment, Aias , amb el seu 7" recent estrenant i tret per la discogràfica de Brooklyn (NYC) Captured Tracks.

Posar-me a parlar de grup per grup em sembla un error, no em veig capacitat d'analitzar, se m'escapa una mica de les mans (a part de que no s'han de fer gaires cerveses abans de veure tres grups). Així que us deixo amb la videocrònica de les Aias que miraculosament ha sortit decent.Ara a esperar (un any més?) a veure els fruits de la recaptació d'aquesta festa, que s'hauria de veure traduïda en un single compartit de Thelemáticos i ¡Pelea!.

1 comentari:

Anònim ha dit...

dios santo, thelematicos, qué grandes..