23 de jul. 2010

TORNA ARCADE FIRE


Emoció, intriga, mal de panxa i moltes ganes de veure’ls. Tot això acompanyat d'un calfred enorme que em recorre tot el cos només de pensar que el proper 21 de novembre podrem veure Arcade Fire al Palau Sant Jordi i corejar 'If you still want me, please forgive me...' sí, la paraula és emoció! La banda canadenca ja ha posat data a la seva gira per presentar en directe el seu últim disc, The Suburbs. Més detalls després del salt!


Ja està, els Arcade Fire tornen! I amb ells l'emoció i l'èpica de la seva música en majúscules. El nou disc que té per nom The Suburbs ja té data de sortida: el proper 2 d'agost al Regne Unit i el 3 d'agost als Estats Units i Canadà, encara no se sap quan sortirà a les nostres terres. Aquí podeu consultar el tracklist i escoltar els dos primers singles: "The Suburbs" i "Month of May".

La banda Canadenca de pop rock més que brillant, original, creatiu i sobretot profund, ja té data de gira i les entrades ja són a la venda, ens haurem d'afanyar ja que Arcade Fire i el seu nou disc no ens fallaran. El proper diumenge 21 de novembre estarem tots al Palau Sant Jordi. fins llavors seguim gaudint d’ells amb aquest regalet!