2 de jul. 2010

FARADAY (RECOMANACIONS I)Abans d’agafar al cotxe Garraf avall (o amunt?), fem una llista dels nostres concerts més imprescinidibles d’aquests tres dies. La gracia del Faraday és que no et cal triar, perquè els dos escenaris van sincronitzats. Tot i així, pareu atenció a les seguents propostes gentnormalianes. Comencem per avui divendres, després del "Llegir més".

21:40h JOAN COLOMO Escenari Tic Tac

Recomananble 100%. Ara que la gent comença a corejar les seves cançons i que el tenim al·lucinant amb l’èxit és una bona època per disfrutar d’una de les seves singulars actuacions. Al va triomfar i estem segurs que ho tornarà a fer aquesta nit a Vilanova.22:20h BIGOTT Escenari Estrella Damm

Bigott és sorprenent. No en sabiem res, d’aquest músic de Zaragoza i és una passada. Es una mena de creuament entre Bill Callahan i Devendra Banhartt a l’aragonesa. Conduïts per la guitarra tranquil·la i la veu greu del barbut Borja Laudo, els seus discos són màgics, harmònics i plens de grans cançons. Poder veure’l en directe serà un gran honor. Sense dubte un dels músics estatals a tenir en compte els pròxims anys.23:15h CLEM SNIDE performing 'Zuma' by Neil Young Escenari Estrella Damm

Clem Snide és molt més que la gran `Beard of Bees´que l’Albert Puig s’ha dedicat a posar una vegada rere l’altre a icatfm durant segles. Ho demostrarà aquesta nit en un concert especial, tocant les cançons d’un dels seus referents, el mític Neil Young. Esperem que faci també alguna cançó seva, tot i que tampoc hi confiem gaire!


01:45h MUJERES Escenari Estrella Damm

Després del concertàs a les quatre de la nit al Primavera i del difícil concert al Poparb (van haver de mantenir l’excitació general post-Mishima) tenim moltes ganes de tornar a ballar com uns bojos amb Mujeres. Escoltar-los i ballar-los sense aglomeracions serà un dels valors afegits d’aquest concert.