23 de juny 2010

UN ESCENARI DE COMÈDIA PEL PITCHFORKMolts coneixeran Pitchfork per ser un escenari del Primavera Sound, però el cert és que és una revista online de música. De fet, és La Revista de música "alternativa" per excel·lència. És la major màquina de crear hypes de la capa de la Terra (amb permís de la MTV). A part, però, també munten un festival anual a Chicago.
Ells són tan moderns i els agrada tant sorprendre que ara s'aventuren amb la creació d'un escenari còmic pel seu festival. No ho discutirem, se'ls ha de tenir ben posats.

El festival es celebrarà com cada any a mitjans del mes que ve, aquest any exactament les dates seran 16, 17 i 18 de juliol, i al cartell comptaran amb grups com ara Broken Social Scene, Delorean, Real Estate, Titus Andronicus, WHY?, Panda Bear, , Best Coasts, Girls, Beach House, Here We Go Magic, Major Lazer, Neon Indian, Smith Westerns, Surfer Blood o Pavement, entre d'altres.
Sí, us sonen aquests noms perque els varem veure no fa ni un mes a aquí, a Barcelona, al Primavera Sound.

Només hi he trobat un grup del cartell que no he vist aquest any i que sí que voldria veure, els Lightning Bolt, sí, els que varen venir a l'anterior Primavera (tot i que pocs mesos abans els de l'Atzavara ja els havien portat al KGB a tocar amb els Za!).


Així era la pulsera del pitchfork l'any passat

Bé, si encara no us ha fet prou mandra anar fins a Chicago, dir-vos que on diuen que hi ha tres escenaris, en realitat són dos, el gran i el petit. El que passa és que el gran es desdobla i mentre a un hi toquen a l'altre hi munten, però mai sonen a la vegada. Però això no és dolent, ho sé, el dolent és la falta d'organització i la mala disposició de tot en general. No us voldria jo intentar convencer de que no hi aneu, total no queden entrades.

L'únic amb el que aquest any compten, i que pot fer que sí valgui la pena, és el tinglado aquest que se'ls hi acaba d'ocórrer. Un escenari còmic amb un convidat que és ni més ni menys que el frontmant de Les Savy Fav Tim Harrington. Des d'aquí estem segurs que el Sr. Harrington busca únicament uns minuts de glòria per poder baixar de l'escenari i poder fer-li un petó de rosca al primer nadiu que es trobi, com al Primavera.


Tim Harrington abans de petonejar ningú aquest passat Primavera Sound

Ara bé, hom pensarà: joder, si ho tenen fàcil, a qui han de portar sinó a Wavves? Fijo. Després de tota la regalada que li han dedicat, aquest és l'escenari adequat pe'n Nathan (molt a pesar de l'excel·lent disc que publicarà en breu). O bé en Dan Deacon fent mímica?
No ho sabem pas.

Ara, senyors de Pichfork, si volen fer com amb Delorean o El Guincho, enviï'ns un e-mail a som@gentnormal.com amb l'asunto Eugenio, que de carrerilla li podriem donar uns quants noms. Des de seriots com en nostre Gerard Quintana fins a més experimentals (sí, aquest és el vostre) com l'Adrià-perdó-Josep Puntí, no els defraudaran.