16 de juny 2010

LEMONDAY'10


Un any més arriba el Lemonday, un festival que com veureu pel seu cartell és molt Gent Normal. De fet, és insultantment Normal. El LemonDay és un festival que com el seu nom indica és d'un sol dia, que se celebra a Capellades al juliol i que aquest any comptarà amb Joan Colomo, Pony Bravo, Two Dead Cats i Nueva Vulcano, entre d'altres. Tot gratuït i amb una presentació a l'Heliogàbal de luxe!

La data concreta és el 10 de juliol, la hora d'inici les 19.00 hores i el lloc és el parc Fontcuitora (al web del festival hi ha un mapa aclarador pels que som de fora) de Capellades.El cartell el completen Borrokan, PAL, Lasers, Chemical Cusins i els Me And The Bees, que se sumen els dits anteriorment, Nueva Vulcano, Joan Colomo, Pony Bravo i Two Dead Cats. Sí, tot en un sol dia. Imagína't quin dia!!Però no només conformant-se amb muntar aquesta gran festa (major), també tenen preparats dos concerts més a mode de presentació de la present edició. El primer serà a Capellades mateix el 25 d'aquest mes, on tocaran Alado Sincera, que ja han estat aquest any al Primavera, els Parmesano i els autoctons Lemon Dj's.
A Barcelona tindrem la conquesta pels habitans de Capellades el 7 de juliol on abordaran l'Heliogàbal per portar-nos, per 5 eurus, El Gos Binari i Èric Fuentes, a qui podrem tornar a veure en versió 'en solitari' des que al passat festival de BCore els Unfinished Sympathy ens diguéssin adeu.I si encara no esteu convençuts del tot de si assistir o no, mireu tota la gràfica que hi ha darrera. Els cartells són els anticartells, just el que ha de ser, publicitar qualsevol tonteria i un asterisc que remeti a un peu de pàgina on hi hagi la informació, o aquesta impresionant superproducció audiovisual. És l'spot del festival, i agradarà sobretot als fans d'Amanece que no es poco, cúspide inabastable del cinema espanyol.