30 de juny 2010

CANELA PARTY: BOGERIA FENT L'INDI(E)


A vegades cometem l'error de centrar-nos massa en el que fem per aquí i només desviem la mirada en direcció nord, o cap a l'altre costat de l'Atlàntic, però això ens pot suposar passar per alt grans moments i grans persones. És per això que avui vinc a parlar-vos d'un petit gran festival (d'un sol dia) que se celebra a Màlaga: el Canela Party. Esteu farts del postureo de la gent guai als concerts? Aquest és el vostre festival!

L'anomenat fins ara Canelacore (això em fa pensar amb el "si esto es hardcore yo soy punk" de la última edició, en què el St. Feliu Hardcore Fest. tenia la paraula hardcore al nom) és una bogeria made in Spain que barreja el DiY, el millor indie de l'Estat i el saber fer dels Morancos (com a mínim). Tracta d'assistir a un festival de música alternativa on tothom (i quan dic tothom vull dir tothom, públic, bandes i organització) va disfressada. Com ho llegiu.

Ja ho canten els Nueva Vulcano: Hay que mirar al sur, i poca raó els falta. No despotricaré de la suposada "escena" de Barcelona, que tot i tenir coses que personalment a mi no m'agraden, la valoració o la mitjana és molt més que positiva. No negarem, però, que a vegades, sigui al Primavera o sigui a un concert petit a l'Heliogàbal, a vegades dic, a un li fa més la sensació que hi ha gent que hi va per deixar-se veure, per "lucir palmito" indie, per guanyar la corona de la reina del ball o per a fer relacions públiques i no tant per ballar, cantar i disfrutar del concert en general. Aquí, doncs, haurà de ser tot el contrari.

Sense deixar el Mediterrani podem baixar a Màlaga el dissabte 7 d'agost i comprovar que no és així a tot arreu.Qui és capaç de muntar aquesta estupidesa? Doncs un col·lectiu de la mateixa Màlaga que es fa dir Culo Activo i que els importa el mateix el postureo o allò políticament correcte com a mi el procés industrial de treure els pinyols a les olives. Sinó, mireu el penúltim comunicat via facebook:

Estimados amigos de la rima fácil y el insulto gratuito:

Por motivos totalmente ajenos a la voluntad del excelso bigote rosa, el mayor pitote disfrazo-musical veraniego de todos los tiempos se ve obligado a cambiar de recinto.

Realizar el festival este año en la caseta de la juventud del ayuntamiento de Torremolinos se perfilaba económicamente inviable. Por lo tanto y tras consultarlo con personalidades del mundo de la música como Leonardo Dantés y "Musiquito", el consejo de ancianos de "me la agarras con la mano" ha decidido señalar a la sala Eventualmusic como nueva sede de emplazamiento.

Muy pronto más información y entradas a la venta.El Canela quan encara era Core, l'any passat

Comunicat que m'ajuda a reprendre el camí del bé. La sala que s'havia de destinar al "mayor pitote disfrazo-musical veraniego" ha canviat. Bé, tampoc teniem moltes notícies de l'anterior i no sabem què suposa aquest canvi, així que tampoc hi donarem més voltes. L'interessant és el que passarà dins de l'Eventualmusic. Coses tan divertides com veure els concerts dissfressats, no ho oblidem, de Nueva Vulcano, Challenger, Atención Tsunami i Los Creyentes.

Els Culo Activo podran sentir esto es níquel, esto es canela al mateix Canela Party de la mà dels seus compositors. Uns Nueva Vulcano que hom espera trobar-se disfressats damunt d'un escenari. Sí, el morbo ens pot.A la resta de bandes em sembla que amb una lleugera insinuació haurà estat més que suficient perquè s'encaparronin a disfressar-se. Els madrilenys Challenger estan de presentació del seu nou disc, ümelsión (Bcore 2010) i aterraran a Màlaga després d'haver passat per casa nostra, ja que varen ser a Barcelona el passat 26 de juny i també varen compartir escenari amb els Nueva a l'H-TITUD de Vidreres. Els Atención Tsunami!, en canvi, no venen per casa nostra des del passat Primavera Club, al desembre, així que ganes de veure'ls no n'han de faltar.Les entrades ja estan a la venda, així que no us ho penseu gaire i compreu-les, que ja trobareu com anar-hi! El preu és de 10€ anticipada i 15€ a taquilla i les podeu adquirir a Tick Tack Ticket a partir de la pròxima setmana.

També cal destacar el nivell de les disfresses. Per això, us poso unes fotos del photocall de l'any passat, la resta les trobareu aquí. Aneu preparant les vostres que, a més, les millors tindran premi!


No són de Màlaga i varen sortir de casa així


Sushi que no és per menjar… o sí!


"Modo festival playero", música, tovallola, cocacola… falta el güisqui!


Acaben de puntuar


Van entendre "disfressar-se DE CaMela"