3 de maig 2010

YOU'VE BEEN A VERY BAD GIRL, GAGAEl mateix dia que es confirma que Lady Gaga visitarà Barcelona el proper 7 de desembre, llegim a Jenesaispop que han llegit a Perez Hilton (la Bíblia de les xafarderies) que Telephone, hit entre els hits gràcies sobretot al seu vídeo, va ser escrit inicialment per Britney Spears i que fins i tot aquesta el va arribar a gravar.

Es desconeixen les raons per les quals Britney va declinar finalment el temptador oferiment de Gaga, ara probablement s'estarà estirant dels cabells o se'ls haurà rapat una altra vegada. S'ha de reconèixer que malgrat que Beyoncé ens encanta i que al vídeo hi surt fantàstica, l'aire d'estrella decrèpita que li hagués donat la Britney podria haver estat memorable.

I com que no parem de llegir, aquest matí al bloc de Miranda Makaroff hem constatat un cop més que tot està inventat. Per cert, les entrades pel show de Lady Gaga a Barcelona sortiran a la venda al llarg de la propera setmana i el preu que caldrà pagar per veure en directe a la 'very bad girl' es situarà al voltant dels 50-85 euros més despeses.