20 de maig 2010

TOP 5- MILLORS FOTOS DE PERFIL DE FACEBOOK

Avui és un dia de joia i felicitat en aquest web. Després de molts mesos a la nevera torna la secció que ningú tots estaveu esperant: el nostre TOP-5! Com no podia ser d’altra manera i seguint la tradició us trobareu un TOP-5 amb un interés que va des del zero al menys infinit… però, i el que ha rigut qui us escriu mentre el feia? Això no té preu. Els escollits per aquesta nova edició són els famosos (més aviat pseudo-famosos) i les seves fotos de perfil de Facebook. Hi ha un grup en aquesta plana que explica molt bé la realitat que es viu a l’univers 2.0 i és el de “Ni ets tan lleig com a la teva foto del DNI ni ets tan guapo com a la teva foto del perfil de Facebook”. Doncs bé, si aneu al llegir més descobrireu quines són les cinc fotografies que més ens han cridat l’atenció.5- Cristina Pedroche

(Reportera de SLQH)

Quan va començar aquest programa de La Sexta vam deduir ràpidament dos trets característics del seu modus operandi. El primer és que abusar del teleprompter queda fatal i no fa gràcia i el segon, que les noies que farien de reporteres no serien com tu i com jo. La darrera pivonazo de la vida que ha entrat al programa de les noies normals és Cristina Pedroche, segurament una periodista de provada reputació i mèrits més que reconeguts dins la professió. Què podria haver escollit la Pedroche per foto de perfil de Facebook? Pensem… una fotografia del darrer Pulitzer que va recollir? Un scan d’aquell article d’investigació al Times? No! Una foto de mig cos en samarreta/sostens i unes calces minúscules i transparents que faran les delícies dels onanistes de la sala. Gran, sens dubte. Almenys no enganya a ningú. (Per veure el tema calces, anar al seu FB, que a la foto no ens cabia sencera i entre calces i cara, al final hem escollit cara, malgrat la duríssima competència).


4- Òscar Broc

(ArusCity’s)

Aquest amic del Gent Normal és, segurament, el més original d’aquest estupendu top de fotos de perfil. En Broc és el típic melòman de totes les figuretes de còmic, dibuixos i pel·lícules que un pugui imaginar. Fins a 46 fotos que ha anat actualitzant amb personatges com el Rei Nikochan de l’Arale, una Supernena, en Pingu, Superman o, com no, el gran Bender de Futurama. Les fotografies són ben simples: la cara de l'Òscar amb una de les figuretes al davant tapant-li mitja cara. Molt estil el paio.
3- Beth Rodergas

(Artista multiempleada)

La periodista, cantant, presentadora, comunicadora, triumfita, actriu, model, cuidadora de gossos, amant de l’indie i mussa de Catalunya (i Gestmusic) no podia faltar en aquest top. A la Rodergas l’hem vist de diverses maneres, però la nostra preferida va ser quan el Barça jugava al Bernabeu el partit contra el Madrid. Durant aquella setmana, la Beth no va dubtar a posar-se de foto una fotografia del seu tors (res a veure amb la Pedroche) amb una samarreta del Barça de bàsquet marca Meyba. Sí, amiguets del retro i el vintage, Meyba. Després que aquella foto ens donés sort, ara se l’ha canviat per una molt més sinuosa i sensual on podem veure a la Mussa en actitud clarament familiar i campetxana, però amb aquell toc sexy que desprèn la Beth a cada cop que respira. Per més info, mirar com es posa el dit a la boca... mmm.


2- Noemi Rubio

(Barcelonista)

El premi a millor foto de perfil de Facebook de l’any passat havia de sortir a la força en aquest TOP especialment estúpid. Va la tia i, jugant amb els pericos, no se li acud res més original que anar a veure al Barça a la final de Copa de València, pintar-se els colors del club gloriós a la cara, fer-se una foto i posar-se-la de perfil. Òbviament, els pericos van rabiar a més no poder i la van apartar de l’equip. Moltes llums la Noemi Rubio, sí. L’acte de patriotisme blaugrana de la jugadora de futbol femení va culminar amb el seu fitxatge pel Barça aquell mateix estiu.


1- Joan Clos

(Embaixador espanyol a Turquia i ex-barceloní)

Aviam, punt i part perquè aquí estem arribant a la categoria d’ídol total. Tots recordem els anys de mandat de Joan Clos a l’alcaldia de Barcelona: les seves ballaruques amb en Carlinhos Brown, el Fòrum de les Cultures (que en realitat el va fer per poder anar al Primavera Sound en metro), quan va anar a General Motors i va dir que estava a Ford o,més endavant, quan es va equivocar al jurar el seu nou càrrec de ministre. Doncs per seguir amb la seva bis còmica, en Joan Clos no ha dubtat en posar-se una foto al facebook amb un gorro de pescador, unes ulleretes de sol i el mar de fons. Sí, una pinta de currar que flipes. Esperem que cap ciutadà català tingui cap problema a Turquia perquè si passa, en Clos no sembla que pugui treure-us les castanyes del foc. Imagineu per un moment que us enganxen amb droga i us ha de treure ell del talego. Tela.


4 comentaris:

Muntsa ha dit...

M'encanta!
XDDD

Míriam Gómez ha dit...

Felicitats Jordi, jojojojo, no vegis com he rigut, GENIAL! Impressionant el Clos, vaja tela, telita!

Albert Lloreta ha dit...

què bo!

Marina ha dit...

COm es nota que parles sense saber la meitat de les coses. És molt fàcil criticar sense estar informat...realment el comentari de la Noemí Rubio fora de lloc, no saps què va passar i a sobre l'insultes. Potser jo faré un TOP i també t'inclouré.