5 de maig 2010

THIS IS THE END


Com ja sabíem el 23 de maig s'estrenarà als Estats Units The End, l'últim episodi de Lost, però el que desconeixíem a ciència certa fins avui era la seva durada final. Els productors executius de la sèrie, Carlton Cuse i Damon Lindelof, han anunciat al finalitzar la post-producció del capítol, que aquest durarà 150 minuts, o el que és el mateix, dues hores i mitja!!! Pel que sembla, van gravar tant material que la cadena ABC ha decidit allargar l'episodi i exprimir al màxim la seva gallina dels ous d'or. En tres setmanes perdrem una part de les nostres vides, però amb un adéu espectacular!!!

9 comentaris:

Albert Lloreta ha dit...

estic molt trist

Marc ha dit...

Jo catxondo.

dianayr ha dit...

:_

Pau Vallvé ha dit...

ai ai ai ai ai!
i lo fort és que l'emetran a temps real d'estats Units per Cuatro amb subtítols a les 5 de la matinada!!!

Cardhuuu ha dit...

home Pau, soc molt fan, però a les 5 de la matinada s'aixecarà ta tia... millor veure-ho dilluns a la tarda amb tota la calma del món i subtitolat en català.
salut!

mir* ha dit...

Tenint en compte que el dilluns 24 de maig és festiu, potser no és tan descabellat veure-ho en directe a les 5 de la matinada... però buff, quin bajón! :__

Anònim ha dit...

collons, després sortirà en jair dominguez dient que la gent no té temps per llegir... clar, tots enganxats a sèries d'aquesta durada!

Muntsa ha dit...

uooo!
jo voto diumenge 5 de la matinada...Lost es mereix un bon final!
XD

isabel ha dit...

Jarl!
Doncs diuen que NO el passaran amb subtituls...