12 de maig 2010

S'ACABA EL POL·LEN


Les dues últimes oportunitats per assistir al Pol·len passen per El Cercle avui al vespre i pel Sonic Club aquest divendres. Avui a EL Cercle hi podrem trobar MUMUSIC CIRCUS, que són ni més ni menys que en Mau (Les Aus, Zeidun, i un llarg etc..) i Marçal Calvet (Orquestra de Sant Celoni). Els dos de Sant Celoni venen presentant una història a mig camí entre el circ i la música experimental. Aquest divendres, i en col·laboració amb l'In-somni actuarà el multi-instrumentista francès MEIN SOHN WILLIAM a Platea.

Com la resta del festival, els dos concerts són gratis. Però a diferència, els dos emplaçaments seran diferents als del cap de setmana passat, ni Els Jardins dels Alemanys ni els Jardins de la Mercè.

Avui serà a al cafè El Cercle de Girona a les 21h on i quan tocaran MUMUSIC, un duet multi-instrumentista que s'endinsen al mon del circ, és clar, a dins del cafè s'hi veurà una versió reduïda de l'espectacle circense; musicalment ho donaran tot i més.El divendres ens depararà la clausura del Pol·lenDate. Un showcase de MEIN SOHN WILLIAM dins la programació de l'in-somni que arranca allà mateix. Això al Sonic Club (Platea), tot sense sortir del Barri Vell de Girona, un luxe. El de Nantes començarà a les 01:00 davant els visuals de Pol·lenDate per al cap d'una hora deixar pas a dos dels dj més estimats de la ciutat, Dj Capo i Dj Bailable que allargaran la nit tant com puguin.

Un bon fi de festa per combatre les al·lèrgies!

1 comentari:

Promoció de la FIB ha dit...

La FIB te invita al FIB Heineken Festival 2010, participa en el concurso “ la informática es más” y gana entradas +bonos viaje para asistir a éste Festival a través de la creación de vídeos originales
Toda la información la puedes encontrar aquí http://www.ilovebits.fib.upc.edu/ilovebits-es/concurso-la-informatica-es-mas.html