19 de maig 2010

RODALIES DEL PRIMAVERA SOUND


Perquè el Primavera Sound ni acaba ni comença al Fòrum. Hi ha molt més. El tinglado comença aquest divendres 21 al metro, passa per La [2], Sidecar, Fantastico. l'Fnac, la Monasterio, i l'Apolo, i no ens oblidéssim del Parc Joan Miró, una de les iniciatives més boniques del festival i que aquest any guanya en força. Dins el Fòrum comentarem el Minimúsica, el Saló Myspace 43 i els acústics de Ray-Ban Unplugged. Quina feinada de festival!

El tradicional Primavera Sound Baixa al Metro que se celebrava el dissabte anterior al festival s'ha passat al divendres anterior. Les estacions d'enllaç seran els vestíbuls de la Línia 2 (Universitat, Passeig de Gràcia i Sagrada Família) i hi lluiran cartell els THE NU NILES + INTERNET 2 + 3MELLIZAS + BLACKBIRD.

El finde us recomanem que estigueu planificant el recorregut, no us agafi en bragues. I dilluns ja comencem amb la cosa bona:

-Dilluns 24 de maig

Apolo: Heart Of Gold presenta: THE MORNING BENDERS + MAIKA MAKOVSKI + PÁJARO SUNRISE
Monasterio: La Castanya presenta: FURGUSON + ME AND THE BEES

Primavera A Viva Veu @ Fantástico: FRED I SON + BEDROOM-Dimarts 25 de maig

La [2]: Aloud presenta: TOUNDRA + ATLETA + TWO DEAD CATS

Monasterio: Acuarela presenta: THE WOWZ + CHING CHONG SONG

Primavera A Viva Veu @ Fantástico: MONTAÑAS + PELEA

- Dimecres 26 de maig

Apolo: Wichita 10th Aniversary Party: LOS CAMPESINOS! + FIRST AID KIT + PEGGY SUE + Special Guest Dj´s

La [2]: Birra y Perdiz presenta: KOKOSHCA + LA OTRA GLORIA

Primavera A Viva Veu @ Fantástico: NACHO UMBERT


Momentazo al Primavera al Parc, al parc Joan Miró

Tot això està englobat dins el que és el Primavera a la Ciutat que també porta els concerts gratuïts al Parc Joan Miró. Seran els dies 29 i 30 i a part de bona música també hi haurà cadires per passar la mona i un bar per a reenganxar-se de valent. El cartell, que de fet és l'interessant, colla d'alcohòlics, és:

A Sunny Day In Glasgow -> Dissabte 29 -> 15:00h
Circulatory System -> Dissabte 29 -> 13:30h
Diploide - >Diumenge 30 -> 17:15h
Dum Dum Girls -> Diumenge 30 -> 20:15h
El Gran Amant -> Diumenge 30 -> 16:00h
Ganglians -> Dissabte 29 -> 15:45h
Internet 2 -> Diumenge 30 -> 16:00h
McEnroe -> Diumenge 30 -> 16:00h
Oliva Trencada -> Diumenge 30 -> 16:00h
Real Estate -> Diumenge 30 -> 18:30h
Sedaiós -> Diumenge 30 -> 16:00h
The Big Head Troubled Boy -> Dissabte 29 -> 12:30h
The King Khan & BBQ Show -> Diumenge 30 -> 17:00h
The Smith Westerns -> Diumenge 30 -> 18:45h
Thee Oh Sees -> Dissabte 29 -> 14:15h
Thelematicos -> Dissabte 29 -> 13:00h

El Minimúsica ja és un clàssic del Primavera i aquest any no podien faltar, tot i que només hi seran el dissabte 29. A títol personal dir que és de les propostes més boniques que he vist en els darrers anys. I és que els indies també es reprodueixen. Seran a partir de les 16:00h al Parc Joan Miró, però després també podreu trobar-los al Fòrum, a partir de les 18:00h, on hi haurà el següent cartell:

El Petit De Cal Eril
Fred I Son
Kimya Dawson
Le Pianc
Mamut
Manos De Topo


I ja que en parlem, Minimúsica estarà presentant el seu disc/espectacle Els Aliments (Sones, 2010), on hi participen artistes com ara Nueva Vulcano, Sr. Chinarro o Tarantula, entre d'altres.No està gens malament per a passar l'estona aquesta setmana. Ja deia en un post anterior que poc a poc aquest festival es transforma en un non stop d'una setmana seguida. A part d'això, diuen que al Fòrum també hi ha algun concert. Entre els quals, com que hi ha risc d'avorriment també es programa l'escenari SALÓN MYSPACE 43 amb Les Aies o CocoRosie, per exemple, o el RAY-BAN UNPLUGGED amb The Antlers o The Wave Pictures, entre d'altres.

Ja per tancar el tema, cal anunciar que els de l'Fnac també volen treure-hi el nas, i han montat els seus showcases a les seves sucursals de Triangle i Diagonal Mar. Aquí podeu saber-ne més al respecte.

Com bé deia al principi: Quina feinada de festival!!

4 comentaris:

Míriam Gómez ha dit...

M'encanta, m'encanta, jo ja vaig amb paper i boli i fent mil i un recorreguts!! Només una cosa, Lluís, per això de l'Apolo i etc, hem d'anar amb l'abono, no?

Lluís Huedo ha dit...

L'abono és necessari per a tot menys pels concerts del metro i els del Parc Joan Miró. Els del metro valen lo que el metro: un bitllet.

Míriam Gómez ha dit...

Hola amics!

Algu em pot ajudar? Esq veig lo dels concerts del metro pero diu 3 parades diferents… i no sé on toquen els NILES i no ho diu, o no ho veig, algú ho sap?

Anònim ha dit...

també:
El petit de cal eril diumenge 30 a la festa de clausura del Primavera Sound. (Apolo a les 22.00)