19 de maig 2010

MIAU MIAU EN CONCERT


Hi ha grups que sense saber-se perquè, es queden marginats, més encara si són de rodalies (recordo que per a mi, les rodalies de Barcelona equivalen a tot Catalunya). Miau Miau compleixen a la perfecció tots els tòpics, tots. Per sort, de quan en quan hi ha excepcions que confirmen la regla, com és el concert que se celebrarà aquest divendres 21 a la Sala Monasterio de Barcelona.
Miau Miau ja van pel segon disc, Sístole Diástole (auto-editat, 2010) que comparteixen gratuïtament al seu web sistole-diastole.com. Contenen membres de bandes com ara els hardcore-punk Without o els emos Béquer, i fins i tot tenen a les seves files al gran Tom Hagan, del qual varem disfrutar enormement aquest Pol·len passat. I doncs, quin deu ser l'impediment?
Sístole Diástole vacil·la entre els ritmes bailongos més propers al post punk o el blues i el rock de tall clàssic. Tot en tons més agosarats que miren cap a UK o els States dels '70. Miau Miau està arribant a la personalitat digna i admirable que tota banda busca, ja que a aquest nou disc es veu com s'allunyen de les etiquetes pre-establertes per buscar les noves fronteres entre gèneres.
Però sobretot el que busquen és posar potes enlaire la pista de ball.

Aquest divendres podrem comprovar, per primer cop a Barcelona, què tal sona aquest Sístole Diástole. Serà a la Sala Monasterio a les 22.00 hores i per cinc mísers eurus.

3 comentaris:

Arnau Sabaté ha dit...

no fotis home!!! no pot ser que les rodalies de barcelona equivalguin a tot catalunya, i que ho diguis tu que ets de fora!!

El grup mola!!

Lluís Huedo ha dit...

Em refereixo que hi ha més centralisme a Catalunya amb Barcelona que a Espanya amb Madrid. I que Catalunya sembla que sigui Barcelona i rodalies.
Precisament jo, com tu, ho hem viscut.

Arnau Sabaté ha dit...

tristament cert! Malparits!!!! ;)