19 de maig 2010

L'OPORTUNISTA: I (L) BITS ET CONVIDA AL FIB


No parem amb les promocions de festivals, eh? Doncs aquesta és per un festival diferent però no per això pitjor, ni molt menys! Parlem de l'esperat FIB, el Festival Internacional de Benicàssim. I qui ens ofereix la possibilitat d'anar-hi per la cara? Doncs els companys de la FIB, Facultat d'Informàtica de Barcelona. Voleu saber què heu de fer? Tota la informació necessària la trobareu després del llegir més.

El concurs es diu "I love bits. La informàtica és més" i, com hem dit, és una iniciativa dels estudiants d'informàtica de la UPC. El concurs funciona per votacions, de manera que podeu penjar el vostre vídeo i qui aconsegueixi més vots abans del dia 21 de juny serà el guanyador. El premi: un abonament doble amb dret a càmping pel FIB. Participar-hi és ben senzill:

1. Pensar per què la informàtica és més: La informàtica és més? Ells t'ho expliquen aquí.

2. Gravar un vídeo i penjar-lo a YouTube. Utilitza el teu mòbil, la teva càmera, la teva webcam... el que vulguis!

3. Pujar el resultat al teu compte de YouTube. Si no en tens un, crear-la és un moment. Assegura't que el teu vídeo té seleccionada l'opció d'inserció "Sí, els llocs externs poden inserir i reproduir aquest vídeo" i d'incloure el següent text en la descripció: Presenta't al concurs "I love bits. La informàtica és més".

Més informació i bases al seu web.