12 de maig 2010

JA ES POT ESCOLTAR LO NOU DE (LO:MUÊSO)


Els d'Aloud han agafat carrerilla i sembla que ja no pararan. Ahir mateix varen posar a disposició les cançons del nou ep de (lo:muêso), Palindromê EP, que serà editat en format físic en breu. Ara mateix ja es pot escoltar online i diuen que als voltants d'aquesta setmana ja estarà per a descarregar-se gratuïtament.

Primer va ser AtletA qui va treure el seu single d'avançament de l'ep, el single Fariseos, després Toundra qui ens va sorprendre amb el seu (II), dos grups novells al segell, ara és el torn, doncs, de les bandes que l'han conformat als darrers anys.

Poca sorpresa ens trobem a Palindromê Ep. Però no us ho prengueu com algo negatiu, sinó tot el contrari. (lo:muêso) no té cap necessitat d'innovar en el sentit més estricte de la paraula, el seu discurs ja el tenen, el coneixen, els hi agrada i el reafirmen cançó darrera cançó. I es clar que és diferent als anteriors, no és cap c&p, però juguen al mateix.

Serà editat en vinil (blanc) de 7" més cd. Vaja, jo entenc que no es podrà comprar o un o l'altre, sinó que tant el vinil com el cd aniran sota el mateix packaging. Cosa que m'agrada molt, ja que posa sobre la taula de tots els compradors de cd un magnific format com el vinil.